Annons

Veckans inredningsnyheter v.7 / 2019

Söndag igen och dags att summera inredningsbranschens senaste snackisar. Här kommer ett svep från nyhetsveckan som gått för dig som vill hålla dig uppdaterad. 
Nordiska kök har visat ett nytt mörkbetsat ramkök i ek med kalkstensskiva från Kinnekulle stylat av Sundling kickén fotat av Osman Tahir i Göteborg.
IKEA har släppt sin vårkatalog + fina bilder som marknadsför deras tillfälliga sovrumsbutik IKEA SOVRUM i Stockholm och Sovlinjen.
Hiut Denim och Carl Hansen har tagit fram en ny jeansklädsel till den klassiska safaristolen. Gillade deconstructionbilden. Lite japansk.
Svedbergs har lanserat nyheter för badrummet.
Det finns mängder med pinnstolar, men inte pinnhyllor. Utifrån det ritade Stefan Borselius sin nya hylla IKON för Stolab
Byredo fortsätter utveckla sig, nu med en scarf i en siden/cashmere blandning.
H&M Home lanserar fler möbler i vår. Bland annat dessa bord. 
Marbodal släpper ett nytt kök i vår, kolla in Marbodal Arkitekt Plus Beige.
Dux och Norm Architechts har tagit fram en sänggavel ihop. 
Under Design Week visades denna pall upp, ritad av Carl Malmsten men tillverkad av Tre Sekel av spillbitar som blir över i deras produktion. 
 
Notiser
– IKEA öppnar sovrum i centrala stockholm
– Stina Wirséns modeteckningar som tapet hos Photowall
– Kinnevik storsatsar på Mathem. Investerar 900 Mkr.
– Kedjan Olssons Tyger har fått ny ägare
– Contura har vunnit IF Design Award  
– Och Stylistduon Sundling Kickén har startat podd
Design Of (tidigare Domo design) har inlett ett samarbete med Claesson Koivisto Rune som resulterat i två vinställ med tidlös design och elegant funktion. Svårt att avgöra vilket Hemnetobjekt som varit mest ombloggat sista tiden, men detta solgula sovrum har fått en del spridning. Fler bilder här
Foto: Nordiska kök, IKEA, Carl Hansen. Swedbergs, Stolab, Byredo, H&M Home, Marbodal, Tre sekel, Dux, Designof och Fantastic Frank.  

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Tack Jonna! Miss av mig men det låg med i pressreleasen de skickade så måste ha missförstått den.

 • Pella skriver:

  Hej!
  Sovrumsbilden för Ikea är ej med i katalogen, utan en del i en sovrumskampanj i samband med pop-up butiken i Sthlm city denna månad. ?

 • Ojoj, så mycket fint det kommer hela tiden! Tur att du håller oss uppdaterade!
  Och tur att hantverket kostar en slant, så man faktiskt hinner reflektera (och spara) innan man köper. För det var mycket ”vill ha”, för mig iaf ? Kanske inte så mycket ”behöver”, dock….

 • Ann skriver:

  Hej, Jag tycker att H&M’s runda bord påminner om soffbordet på bild 1 av Hemnetbostaden. Vet du kanske var det bordet kommer ifrån? Riktigt snyggt med träbenen, tycker jag.
  Tack för alla inspirerande bilder i detta inlägg! 🙂

 • Funkisistan skriver:

  Vilket härligt svep! Spretade verkligen åt alla möjliga håll idag, väldigt inspirerande.
  En fråga om nordiska kök dock, visade de inte sitt kök med kantlist redan i höstas? Eller det är ny bets nu kanske? Vi skall renovera och jag är sååå sugen på detta med list..funderar dock över hur mkt smuts som samlas på listan.. Liljencrantz har ju gjort ett liknande för Kvänum, men verkar vara grundare list där? Sedan är det ju det här med öppna hyllor. Du har ju det i ditt kök, visst är det Johanna Bradford som har det i sitt härliga kök. Jag är i valet och kvalet.. så fint och man kan ju ändra om och skapa olika uttryck osv men tänker bara på all smuts som samlad, olja fett osv som flyger i luften, suck.. hur tänkte du?

 • IA skriver:

  Gillar pinnhyllan. Väldigt fint och går att placera överallt. Scarfen är ju väldigt special måste jag säga..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.