Annons

Nu är min bok äntligen klar! Förhandsköp till specialpris.

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet i samarbete med Bokus

Efter två års slit är min bok äntligen klar! Den kommer ut i butik den 25 mars men redan nu går Handbok i inredning och styling att förhandsbeställa via BokusMissa inte deras ”boka-tidigt-rabatt” och få den hemskickad samma dag som boken släpps!*

Idag kan vi mer än någonsin om inredning och design. Eller rättare sagt; vi vet väldigt mycket om prylar, möbler och trender. Samtidigt har vi dålig koll på de grundläggande principerna inom inredning och styling. Trots att det spenderas mycket pengar på hem och renoveringar är det förvånande få som är nöjda och tycker sig få till helheten. Det vill jag ändra på.
 
 
Jag brukar jämföra inredning med musik. Alla föds inte med absolut gehör, men de flesta kan lära sig att spela efter noter. På samma sätt är det med färg, form och inredning. Men ingen pratar om det, på det sättet. De flesta av dagens inredningsböcker fokuserar på bilder av vackra hem. Men de ger inte så många konkreta råd för helt vanliga bostäder. Jag har själv saknat en ”handbok” som beskriver hur inredarna tänker, som förklarar grundläggande tumregler och bjuder på tankeverktyg och rekommenderade mått som alla kan ha glädje av – oavsett vilken typ av möbler eller stil man gillar. 
 
Till skillnad från andra inspirationsböcker i ämnet så innehåller min bok inte ett enda foto. Jag har istället satsat på pedagogiska illustrationer och beskrivande texter (och siffror!) som förklarar och förenklar och gör det lätt att förstå vad de olika tipsen grundar sig på. 
 

KÖP BOKEN HÄR!
Klicka på den här länken för att komma till kampanjsidan på Bokus där du kan köpa min bok. Erbjudandet gäller endast till kl. 23.59 den 24/3, 2019. *Vi reserverar oss för förseningar. Ordrarna behandlas i turordning vid en eventuell slutförsäljning av första upplagan.

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Gud vad roligt! Det låter som en grym bok

 • Frida skriver:

  Tack Lina! Jag hoppas verkligen att du ska gilla den. Känner mig så spänd på responsen. Den liknar ingen annan inredningsbok jag läst – det är ett lite annorlunda men förhoppningsvis givande upplägg.

 • Martina skriver:

  Så spännande! Efter att ha läst din blogg så länge så känns det kul att kunna köpa din bok.

 • Caroline skriver:

  STORT grattis, kära du den blir helt säkert en bestseller/klassiker och jag ser fram emot att läsa och känna på den:-).
  Ser så stilig ut!!
  Kram Caroline i Kph

 • Åsa skriver:

  Bra jobbat!!! Hurra!

 • Hannah skriver:

  Hurra så bra! Lär mig så mycket av dina konkreta inredningstips så hoppades verkligen att boken skulle ha något med dem att göra. Tack för att du utvecklar branschen också: älskar att titta på fina bilder men ser fram emot ett nytt take på ämnet!

 • Josefin skriver:

  Grattis till boken!!! Ser jättefin ut, gillar idén och tänker direkt på en tidigare bibel för mig i mitt jobb, ’Arkitektens handbok’ som är motsvarigheten för arkitekter med enkla skisser och mått. Din bok känns som något alla kan ha nytta av, även de som tror sig ha absolut inredningsgehör, för vem kör inte fast ibland 🙂

 • Eva Andersson skriver:

  Grattis Frida!

 • Amanda skriver:

  Förbeställde för flera veckor sen ???

 • Amanda skriver:

  Förbeställde för flera veckor sen ???

 • Mia skriver:

  Beställt! Ska bli kul att läsa.

 • Estela skriver:

  Stort Grattis! ❤️

 • Laura skriver:

  Stort tillykke! Lyder som præcis den bog der mangler.
  Ser desværre ikke ud som om de sender til Danmark?
  Kh Laura

 • Petra skriver:

  Kampanjkoden trendenser funkar inte…

 • Frida skriver:

  Petra – det har tydligen blivit ngt knas pga högt tryck men Bokus har lovat att fixa tills imorgon! Ber tusen gånger om ursäkt för detta!? Testa gärna imorgon igen!

 • Vanessa skriver:

  Wow, grattis! Välbehövlig tror jag och dessutom snygg! Ska passa på och köpa när jag är i Sverige nästa gång.

 • Monnah skriver:

  Men vad roligt! Stort grattis.

 • Kriss skriver:

  Jag ser verkligen fram emot att få den beställda boken i brevlådan, just för att den inte innehåller foton som bara triggar konsumtionen, utan är en "teknisk" handbok! Såg att den låg som Bokus försäljningsetta, grattis! ???

 • Olivia skriver:

  Äntligen!!!!

 • Ina skriver:

  Heja dig! En så himla bra idé.

 • Sarah skriver:

  Har köpt både till mig själv och inflyttningspresent till min kompis ❤️

 • Sara Woodrow skriver:

  Så snygg!! Grattis och lycka till med släppet från en bokomslagsnörd 🙂

 • Anonym skriver:

  Wow, heja heja heja dig fantastiska entreprenör! Ständigt nyheter och upptåg. Har beställt den, såklart, fast det här med inredning är nåt som bara blir hemma hos oss. Mitt hem är mer praktiskt, harmoniskt, prydligt och skönt. Men inga tankar bakom egentligen. Kanske får boken mig att tänka om, ha ha ha. Du är grym! Kram Mia

 • Anonym skriver:

  Wow, heja heja heja dig fantastiska entreprenör! Ständigt nyheter och upptåg. Har beställt den, såklart, fast det här med inredning är nåt som bara blir hemma hos oss. Mitt hem är mer praktiskt, harmoniskt, prydligt och skönt. Men inga tankar bakom egentligen. Kanske får boken mig att tänka om, ha ha ha. Du är grym! Kram Mia

 • Sara skriver:

  Äntligen! Den här boken ser jag framemot ?

 • Linda skriver:

  Blir så inspirerad av dig och hur du ständigt utvecklar och utmanar den här branschen.boken låter jättebra. Precis vad jag saknar.

 • Henrietta skriver:

  Grattis, starkt gjort!! Har förhandsbeställt.

 • Millis skriver:

  Hej!
  Jag gillar verkligen dina inlägg där du med skisser pedagogiskt visar hur man inreder (tex lamphöjd ovanför bord och hur man ska tänka).
  Jag ska precis köpa lampor till fönstren i vår gillestuga och letar efter fina lampfötter. Är dock osäker på hur stor lampa jag sk avälja, hur ska man tänka där? Ska lampan vara halva fönsterhöjden eller mer? Jag vill inte att den är för stor men inte heller för futtig. Hjälp…

 • Linnea skriver:

  Tack för tipset! kika gärna in min blogg, är ganska ny på denna front! 😀

 • Ulrika skriver:

  Den ser jag verkligen fram emot att läsa! Bra jobbat.
  Kram
  Ulrika

 • Lena skriver:

  Starkt jobbat med tanke på allt som hänt i ditt liv senaste året.

 • Anki skriver:

  Gud vad kul! Heja!

 • Rebecka skriver:

  Grattis! Roligt också för mig – när jag svarade på din enkät var det precis det här jag önskade. Jag kommer definitivt köpa din bok men får nog köpa exemplar i present till min omgivning för jag lär inte ge den vidare likt de flesta andra böcker!

 • AnnaViktoria skriver:

  Grymt bra jobbat, Frida! Snyggt bokomslag. Boken är beställd! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.