Annons

Lookalike: Runda speglar

Formgivaren och arkitekten Jacques Adnet började tidigt kombinera läder och glas i sin design. Spegeln för Gubi ritade han redan på 1950-talet, då Adnet inledde ett partnerskap med det franska modehuset Hermés. Idag räknas den som en modern klassiker och har fått många designsyskon i billigare prisklasser. Sist ut i raden? Kolla in denna nyhet från Ellos. Vad säger du om de här? Lika som bär?
Bild 1: Gubi spegel Adnet, pris 7628 kr 
Bild 2: Ellos spegel Alice, pris 494 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Ja till utseende mycket likt, så avskyvärt tråkigt.
  Ellos likt flera andra större företag har en produktion och försäljning där de skor sig på andras formgivning och tilverkning. Jag köper inger från dem. Skulle inte ens ”klä mig i deras namn” eller arbeta med dem.
  Tack Frida för att Du lyfter produkter som är ”look a like”.
  Kramar från Ninni.

 • Ninni skriver:

  Ser att i min kommentar ovan har det blivit en fel bokstav så att det blivit ett namn och en felstavning. Rättning; ”tillverkning” och ”inget” ska det vara.
  Ninni.

 • Sonja skriver:

  Hänger på Ninnis kommentar ovan. Hur ser du på samarbete med Ellos, Frida? De känns så himla ”ofräscha” på något vis, levererar ständigt nya kopior i sortimentet. Kram och tack för en fin blogg!

 • Ann skriver:

  Åh vad fin den översta är!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.