Annons

Läsarundersökning – Hjälp mig göra Trendenser bättre!

Jag brukar ju ställa frågor till er med jämna mellanrum för att ta reda vad ni tycker om och vill ha mer av här på bloggen, och vad ni helst vill slippa läsa om. Men nu var det ett tag sedan. Vill du hjälpa mig göra Trendenser bättre genom att svara på några enkla frågor i min Läsarundersökning 2019? Klicka här för att komma till enkäten.

Anger du din mailadress har du chans att vinna ett signerat exemplar av min kommande bok Handbok i inredning och styling som släpps den 25 mars. Jag lägger fem böcker i potten och utser vinnarna utifrån de mest konstruktiva svaren. Tusen tack på förhand!

Foto: Jonas Häll

Kommentarer

 • Anna Sj skriver:

  Jag vill inte se bilder och läsa om alla dessa mässor.
  Jag vill ha tips på produkter i alla prisklasser. Jag vill se återbruk av möbler. Förslag på miljövänliga och bra material. Fiffiga tips. Förslag på hur man stylar och får ihop helheten.

 • Monnah skriver:

  Vad roligt att vi får vara med och "ge tillbaka" till dig!

 • Anna skriver:

  Älskar dina nyhetsummeringar!

 • Martina skriver:

  Ett mycket fint hem! Dock skulle jag personligen undvika ett sådant typ av handfat utan någon som helst avställningsyta! Blir alltid lika galen när jag tex bor på hotell med såna handfat(exempelvis Miss Clara i Sthlm)… å hemma har man ju oftast ännu mer saker.. snyggt men opraktiskt!:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.