Annons

Hemnetgodis: Vasagatan 56

Jag erkänner. Det var den välvda öppna spisen som fick mig att falla som en fura för denna funkispärla som är till salu hos Alvhem just nu… för att inte tala om bilden på mötet mellan fiskbensparkettens fris och gnistskyddet i kalksten… Åh, den fick detaljnörden i mig att gå i spinn. Men okej, låt oss zooma ut och titta på mer. Fler bilder HÄR.

Foto: Fredrik J 360, Alvhem Styling: Greydeco 

Kategorier:

Kommentarer

 • Glenn skriver:

  Via liter vårt hår i vår funkislägenhet ang. Belysning i hallen. Det är tyvärr bara 2.60 i takhöjd så klassiska glaskupoler går bort. Någon med en idé på en plafond som känns funki? Har övervägt Örsjö-spotskena men vill helat inte ha spottar.

 • Glenn, igen skriver:

  Ursäkta div. Autocorrectmissar i förra inlägget.

 • Solhem Inredning skriver:

  Älskar 40-tal. Kalksten och fiskbensparkett och så eldstaden såklart 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.