Annons

Hemma hos Sandra – del 2

När jag flyttade ner från Umeå till Göteborg och började kolla på bostadsrätter lärde jag mig snabbt namnet på mäklaren Sandra Guerrero. Hon var överallt och sålde alltid lägenheterna snabbt som blixten. Med tiden lärde jag känna henne och gjorde bl.a  ett uppskattat hemma-hos till min iPad-tidning från hennes lägenhet. Nu har hon byggt hus här i Halland och jag bara MÅSTE visa bilderna. Så fint. Köksluckorna är målade i ”Hardwick white” från Farrow & Ball (ganska säker på att någon kommer fråga). Här finns fler foton. Hoppas ni blir lika inspirerade som jag!
Foto: Annie Hyrefeldt för Alvhem (with permission)

Kategorier:

Kommentarer

 • Sandra skriver:

  …och jag lärde känna en genuin norrländska som visste var skåpet skulle stå – dessutom med hjärtat på rätt ställe ?

 • Linda skriver:

  Hej! Är det någon som vet var de fina kökspallarna i trä kommer ifrån?

 • Sara Nilsson skriver:

  Vilken fin bänkskiva! Vad är det för material?

 • Sofia skriver:

  Så snygga badrumslampor! Nägon som vet var dessa kommer ifrån?

 • Lovisa skriver:

  Så harmoniskt kök. Färgen på luckorna inger ett lugn. Riktigt fint.

 • Anonym skriver:

  LÄGG av så fint och inspirerande!

 • Lotta skriver:

  Vore kul o se hem med mer färg.Nu menar jag inte retro i galen röra utan sobert.Trist med natur o 100 beiga o grå nyanser.

 • Karin skriver:

  Väldigt snyggt, och speciellt badrumsbilden med kakelsättningen och handfatet!

 • Lotta skriver:

  Jag menar inte mäklarannonser specifikt utan i stort mer färg i Trendenser.

  • Trendenser skriver:

   Eftersom jag inte visar mitt eget hem är jag beroende av andras foton när det kommer till interiörer. Förstår din känsla och håller med, men vet inte hur jag ska lösa det.

 • Åsa skriver:

  Vackert och stilla vilket kan behövas m busiga hundar 😉 Spegel med lampeten – så fin med den storleken!

 • Trendenser skriver:

  Om det fanns fler hem med färg hos mäklarna skulle jag gärna visa dem men jag är noga med att alltid be källorna om lov innan jag publicerar (vågar inte ta bilder från internet hur som helst) och just nu är det stort fokus på den här stilen hos så gott som alla mäklare.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.