Annons

Helgens hygge – Mitt mantra

Det här citatet sammanfattar min syn på hygge så bra. Liksom konceptet räckhållslyx. Att sätta guldkanten på det som är vanligt och återkommande, istället för det som redan är speciellt. Gör det ordinära extraordinärt. Ett mantra jag tar med mig i hur jag vill förhålla mig till hemmet och livet i stort. 
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Åsa Aabakken skriver:

  Det var bra och klokt sagt ♥️♥️♥️

 • Cecilia skriver:

  ❤️ Tack för att du påminner! Kram

 • Så himla bra skrivet…försöker mig på att anamma samma filosofi genom guldkantad vardag, leva lite varje dag och inte skjuta upp härligheter till senare.
  Kram Anette

 • Christina skriver:

  Ja, just så. Fina bestick att hålla i varje dag, mjuka lakan, fluffiga handdukar, rena golv och bekväm säng. Hela tiden. Varje dag.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.