Annons

Mitt nyårslöfte.

Mitt nyårslöfte för 2019 ryms i ett ord. Förnöjsamhet. Det är något jag verkligen vill lägga mer fokus på både privat och professionellt under kommande år. Alltså att känna själv och att skapa bättre förutsättningar för (hemma) hos andra. Därför ska förnöjsamhet bli ledordet i allt nytt jag tar mig för 2019. Jag vill skapa mer contentment istället för content. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Jen skriver:

  Kul! Förnöjsamhet var ledordet för mig och min familj 2017. 2018 blev renoveringens år och i år gäller förnöjsamhet och mående både psykiskt och fysiskt.
  Det är verkligen ett bra ledord!

 • Monnah skriver:

  “Hemmets lycka är förnöjsamhet”, den broderade bonad hemma hos farmor som gjort så stort intryck på vår familj. Att balansera mellan förnöjsamhet och lust till förändring är rätt klurigt, men ändå ett fint ställe att befinna sig på.

 • Ann skriver:

  Vilket bra ord! Det lånar jag, och lägger till "mod" att göra de förändringar som behövs för att kunna fortsätta på min väg i livet.

 • Åsa skriver:

  Det lånar jag också. Tack! <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.