Annons

Intervju i Family Living

I det senaste och allra sista numret av tidningen Family Living (som ligger ute i butik och i Readly-appen just nu) är jag och designhistorikern Maria Perers intervjuade om vår syn på faror och fördelar med instagram för inredningsintresserade. Du hittar artikeln på sidorna 100-101. Det är inte mitt citat som är uppdraget i rosa, men jag bjuder på några andra dräpare. Högt i tak får man väl ändå säga. Lästips!
Faksimil / pressklipp från Family Living dec-jan 2019 

Kategorier:

Kommentarer

 • Pippi på papp skriver:

  Bra och tänkvärd artikel. Jag som så sent som för bara några månader sedan skaffade ett instagram-konto har funderat en del på det ni så klokt sätter ord på. Jag gillar det du säger om att ”tävla i enkelhet istället”. Samtidigt gillar jag att få inspiration via instagram men behöver själv ta till mig i lagom portion på ett sätt som känns inspirerande och kul och inte övermäktigande och stressigt.
  För övrigt tycker jag att det är grymt trist att en av mina favorittidningar lägger ner.

 • Lovisa skriver:

  Spännande! Måste läsas!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.