Annons

Instalove: @tutuettata

Om jag hade 18 armar och lika många hjärnor hade jag startat en svensk filial på Tutu Et Tatas koncept. En vintagebutik för barn som rustar upp och målar om gamla fina skåp och möbler som passar i barnrum. Nu har jag inte det, så nöjer mig med att inspireras av alla DIY-idéer och uppslag på loppishacks man får i flödet. Följtips @tutuettata 
 
Foto: @tutuettata

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin Sjökvist skriver:

  Hej!
  Vad roligt att se ditt inlägg om Tutettata!
  Och vet du, du behöver inte starta filial! Skåp som hennes kommer inom kort att finnas i Småland!
  Jag har ett nystartat bolag som heter Dakabom. Idén till företaget föddes i en längtan efter det genuina och äkta. Jag upplevde, efter många år som chef i Kinnarps-koncernen, och senare på HTH-kök, att jag var proppmätt på det likriktade och volymproducerade. Att vi ständigt producerar nytt, när det finns så mycket som är väl fungerande – och dessutom vackert – känns varken hållbart eller särskilt spännande. Jag började med att importera handgjorda produkter från Marocko. Ganska snart insåg jag att det inte kommer att fungera att jag flyger till Marocko i tid och otid. Sedan i somras har jag styrt om, och jobbar nu främst med företag i Ungern. Vid nästa resa ska jag skippa flyget och testa tåg. Dyrare, krångligare och långsammare, javisst! Men en bättre känsla i magen. I Ungern hittar jag gamla, fina möbler som kan få nytt liv i Sverige. I dagsläget renoveras dom mer eller mindre på plats i Ungern. Så fort jag har funnit en bättre lokal kommer jag att själv renovera det som behövs. Då kan jag ha än bättre koll på vilka produkter som används vid ytbehandlingen. Vid mitt besök i Ungern förra veckan hittade jag så fina stora och små skräp och byråar! Om ett par veckor kommer dom till Sverige där dom ska få nya hem. Ditt inlägg om Tutettata bekräftade på nåt sätt att jag tänker rätt! Det var väldigt inspirerande för mej. Du kanske minns din tid som nystartat företag (jag startade i april 2018)? Man slängs mellan övertygelse och missmod. Då är det bra härligt med bekräftelse som jag kände iochmed ditt inlägg. Keep up the good work! Din inriktning på mer genomtänkt konsumtion är så bra! Tack!

 • Karin Sjökvist skriver:

  ? på typ rad 18! Jag hittade inte små SKRÄP! Men små SKÅP! ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.