Annons

Instalove: @handcraftedcph

Jag är svag för dansk design och danska hem. Såhär i efterhand tror jag att detta studiebesök som jag gjorde 2009 präglade mig mer än jag förstod i stunden. Nyseparerad och mottaglig för nya intryck som jag var just då. Hursomhelst. Jag har börjat följa många danskar sista tiden och det här är en favorit. Han gör handgjorda smycken i Köpenhamn, därav namnet, men då och då får man se glimtar av hans fina hus. Jag gillar sådana här bilder också. Så mysigt. Kolla in @handcraftedcph 
Foto: @handcraftedcph

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefin skriver:

  Älskar också dansk design!
  Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om just de?!
  Om möbler och detaljer och hur man enkelt fixar stilen…och vart man kan hitta bra inspiration.

 • Anna-Maria skriver:

  Finns mycket att gilla i detta hem! Golvet, de svarta lamporna, bordet och fåtöljen i den sista bilden! Ska titta närmare på smycken också…

 • Mia skriver:

  Skulke bli såå glad för dina tankar kring att blanda träslag. Själv dras jag till ljusa, nordiska träslag. Dock har jag en del arvegods bla i teak (men också gamla skänkar etc) som skulle passa vårt nyrenoverade 60-talshus. Tycker dock det är så svårt att få de gamla möblerna att passa min annars moderna stil.

 • Lina skriver:

  Sååå svag för denna stil.

 • Tea Tauvon skriver:

  Tack för alla inspirerande inlägg och vackra foton/bilder. Är mycket förtjust allt som sprider lugn i ett hem. Är en trogen Norrgavelvän, men hittar nya saker jag gillar tack vare dina inlägg; sådant jag inte skulle hitta på egen hand.
  Tack för smyckestipset!

 • Maria skriver:

  Hej Frida!
  Råkar du veta varifrån stolen i sista bilden kommer ifrån?

 • Tess skriver:

  Så himla snyggt! Tack för tipset 🙂

 • Trendenser skriver:

  Den heter The Spanish Chair / Spanska stolen från Frederica Furniture ??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.