Annons

Instalove: @bendtsens

Om det är något danskarna är duktiga på förutom design så är det att klä sina hem med personliga tavelväggar. Var hittar man alla de knasroliga tavlorna då? Kolla in Bendtsens. Kristine säljer vintageposters, litografier och konst – dels via webbshop och dels via butik i Köpenhamn, men har också ett inspirerande instagramkonto. Följtips! @bendtsens
Foto: @bendtsens

Kategorier:

Kommentarer

 • eKorren skriver:

  Jättefina!
  Men jag skulle hellre lägga de pengarna på originalkonstverk. Unikat som stöder en yrkesutövare.

 • Caroline Flindt skriver:

  Dom har så fina saker och nu har de öppnat en ny liten butik nära mig som jag måste ner och besöka snarast:
  https://www.instagram.com/p/Br2GZRMnIiQ/
  Kram Caroline

 • Lina skriver:

  Å tack för tips! Precis vad jag är ute efter.

 • Känns eget personligt, lyckat!

 • Helena skriver:

  Vilket bjussigt tips. Tack!!

 • Gunilla skriver:

  Jag målar hellre mina egena, ställer ut o säljer oxå nu är Hagi spanien utanför Malaga och målar, det är mysigt hyr en liten lägenhet här i sol , sen går på målarkurs här. Sen kommer jag hem o ställer ut på olika ställen, bla i konst i kvarn i Vindeln där säljer jag en del, det är roligt. Jag är med i konstnärsförbundet, som ger tips , funderar på att åka till Toscana o måla. Den som är intresserad kan kolla mina målningar bla på facebok. Gunilla Miklander

 • Samuel skriver:

  Någon som vet var man kan hitta den här stilen men som mer budgetvänliga posters i större upplaga? Det verkar som det mest är litografier som säljs och priser runt 4000kr. Jag skulle vilja hitta posters helst 400-800 kr, kan vara printad stor upplaga, behöver inte vara begränsat.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.