Annons

Hemnetgodis: Renstiernas gata 16

Om jag ska sia om en inredningsstil som kommer att ta över på bred front under 2019 så tror jag på ”den Köpenhamnska fashionistan”. Elegant-eklektiskt med mycket färg och lekfulla detaljer, högljudd konst och lite 80-90-tals vibes. Lägenheten på Renstiernas gata 16 känns som en uppvärmning inför vad som komma skall. Fördel? Mycket går att fynda på andrahandsmarknaden, eller kan förvandlas med en färgburk. 
Foto: Boukari / Styling Ahlqvist för Historiska Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Matilda skriver:

  Älskar allt ovan! Men danskarna och köpenhamnarna inreder väl mest med dova färger än färgglatt? Mycket vitt, beige och trä. Mvh från en lägenhet i centrala köpenhamn, som även smygtittar in hos grannarna…

 • Frida skriver:

  Matilda: jag tänker på reportagen i de danska modemagasinen från ”fashionistornas” hem. Kanske inte som gemene dansk har det utan mer som de nya trendsättarna där. Tänker ex på Karoline Dall, Fiona Jane, Adam Schnacks fru Nadia Olive Schnack och profiler som Poppy Kalas, As Øland, Bibi Husted Werner mfl

 • Mikael skriver:

  Härligt med en trend som bygger på en stil som man förbättrar, förfinar och bygger på under en livstid.
  Hoppas detta är slutet för skoningslösa och ohållbara Lotta Agaton trender från vitt till grått till beige.

 • ella skriver:

  Hur många nyanser av grått behöver jag för min överlevnad? Det var en fråga jag vaknade med Idag.
  Som tur kan man kombinera grått, beige och vitt om man nu valde rätt färgnyans från början och vågar komplettera det med med rätt pastell och någon accent färg.
  Bilden vi ser här idag är fortfarande en "vit låda" fylld med färggranna saker som just denspecifika personen valde ut.
  Om vi har tur så får vi vår egen" vita låda" som vi kan börja färgsätta och fylla upp med diverse saker. Alla bloggar existerar som kanaler för producenterna/säljarna för tt upprätthålla ruljansen.
  Inget ont i det, jag tycker själv att skönheten och estetiken är livsnödvändig. Jag pallar inte ett soffbord av pallar på hjul och en bokhylla av staplade grönsakslådor.
  men efter flytten till landet och pelare av olika inredningstidningar runtomkring mig ställdes mycket på sin spets.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.