Annons

Get the look: Renstiernas gata

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Eftersom jag alltid får följdfrågor på inredningen har jag försökt lista några möbler som syns på bilderna från Renstiernas gata 16. Den vita fåtöljen är Vitras La Chaise. Några sökord att testa i auktionsapparna om du vill fynda vintage är; Vitra, Fritz Hansen, Warhol, Girard och Kartell. Undrar du något som inte finns med kanske vi kan hjälpas åt i kommentarsfältet? Här hittar du tidigare ”Get the looks”. 
Taklampa Svenssons / Bokstöd Newport / Rosa stol Nordiska galleriet / Matbord Nordiska galleriet / Gul stol Nordiska galleriet / Pläd Svenssons / Ögonkudde Vitra / Kitchig kudde Svenssons /Svart bokhylla Svenssons /Grön keramikfigur Ellos /  Bokvagga i trä Royal Design

Kommentarer

 • Åh, så inspirerande! Känns helt rätt för mig och nya lgh. Vill se mer…

 • Ester skriver:

  Tack, väldigt inspirerande att se det här och förra inlägget. Känns verkligen som en stil där mycket kan finnas på second hand och auktioner – och i ens egna gömmor. Ett område som hade varit kul att läsa om mer här är just designauktioner och tips kring det, typ bevakningar, prisnivåer, hur man bör tänka etc. Vore lärorikt för oss som vill komma igång men tycker det är lite överväldigande att greppa.
  Ett annat område när jag ändå är igång: jag märker att jag börjar ”garderobsfynda” inredning i mitt förråd i större utsträckning än tidigare. Ljusstakar som legat undanpackade i 10 år som nu känns kul (och ”rätt”) igen. Återbruk om något! Det vore också kul som inlägg, dvs vad ser ut att göra comeback a la exempelvis kålfatet på Artilleriet.
  Allt som kan inspirera (mer än pekpinna) till återbruk och ge verktygen för det tror jag vore toppen från kunniga och formsäkra bloggare som du.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.