Annons

Get the look: Alfhemsgatan 7

Inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
Hur återskapar man stilen i lägenheten som är till salu på Alfhemsgatan 7? Jag har letat reda på några av nyckelmöblerna som syns på bild. En stor matta i jute kan du fynda hos Ellos. Hoppas att kollaget kan vara till hjälp! Här finns alla tidigare ”Get the look” inlägg om du vill bläddra i arkivet.
Rislampa Svenssons / Soffa Posh Living / Vägglampa /  Fåtölj Rum 21 / Kudde juanita 50×70 cm + Kudde Fleck  50×50 cm + Kudde Rail 50×50 cm Royal design / Soffbord House doctor / Sänghimmel Royaldesign / Bäddset Royaldesign / Spjälsäng IKEA/   Matstol Svenssons / Tavla Fine little Day

Kommentarer

 • Väggfärgerna gör mycket för den lugna helhetskänslan… skulle du kunna luska ut färgkoder?;) Mest nyfiken på om de är neutrala, eller mer åt Y? Jag väljer ju själv gärna mer åt blått…

 • Sofia skriver:

  Soffbordet ser ut att vara Ellos studio i lägenheten, har samma 🙂 https://www.ellos.se/ellos-home/soffbord-studio-o-80-cm/1517502-01

 • Anonym skriver:

  Hej BackstageiMammailivet,
  i princip så ber Du Frida om att ringa/maila mäklaren och be dem kolla med säljaren eller dennes stylist (om hemmet har stylats innan försäljning) om vilken färgtillverkare det är och om det är en NCS kod på kulören eller en egen skapad av tillverkaren.
  Sedan ska Frida sända dem till Dig….???
  Kan Du inte göra detta själv ?
  Sedan skulle jag rekommendera Dig att läsa på lite om hur färger ter sig i din hemmiljö. Samt hur man lämpligast gör för att hitta en bra färg till sitt hem (1.Färgkarta 2. Provmåla på Din vägg).
  Sedan återges färgen inte i sin äkthet genom en skärmbild, samt vädersträck, ljusinsläpp och andra intillvarande färger i rummet och miljö.
  Ja, jag har en dålig humör dag, ber om ursäkt.
  Vänliga hälsningar från mig.

 • Jennie skriver:

  Älskar dessa inlägg!! Stort tack Frida! Är ute efter den coola vita bordslampan på bilden, men fanns ingen länk, nån som vet var den är från? 🙂

 • Oj, vilken trevlig kommentar jag fick på min fråga! Eftersom du, Anonym, inte vet det så berättar jag men jag jobbar också med inredning på ett arkitektkontor och färgsätter många av hyreshusen vi bygger… Så därför var jag nyfiken då jag tyckte att färgskalan kändes neutral och kunde passa många… Privat väljer jag ofta färger som går åt blått.
  Sorry Frida om min fråga skapade mycket jobb åt dig. Jag kände nog mer att det inte var möblerna som skapade stämningen i just den här lägenheten utan färgvalet på väggarna.

 • Nathalie skriver:

  Jennie, den heter Pion är från Hay vill jag tro 🙂

 • Annixa skriver:

  Hej Frida!
  Älskar din blogg, dessa inlägg OCH den ”nya” inriktningen mot mer hållbar konsumtion. Är på jakt efter en ny soffa men tvekar hela tiden då jag minns ett inlägg du skrev för ganska länge sen om gifter i sofforna. Denna i kollaget har kallskum, vilket jag minns som dåligt. Är det så att det ändå kan funka för att det är fjäder runt osv vore det ju super. Tänkte att du kanske visste eftersom du länkar till denna. Tusen tack för Sveriges bästa blogg!
  Annica

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.