Annons

AVSNITT 3: TRENDENSER ON TOUR – GÖTEBORG & MAGASINSGATAN

* i samarbete med / innehåller reklam för Nya Nissan LEAF


I samarbete med Nissan och deras elbil Nya Nissan LEAF som utsetts till ”Årets miljöbil 2018” har jag utvecklat en programserie i videoformat där jag kommer ta med er på en resa till inspirerande platser i närheten av där jag bor, här på Västkusten. Nya Nissan LEAF drivs med 100% el, vilket gör att man kan ta sig fram helt utan utsläpp. Varje torsdag under sex veckor kommer ni att få följa med mig till nya ställen. Prenumerera på min YouTube-kanal så missar du inget nytt avsnitt!

Idag kommer jag att ta med er till Göteborg och visa er området omkring Magasinsgatan. Här ligger flera hypade butiker som Artilleriet, Floramor & Krukatös och Grandpa. Ni har säkert sett bilder härifrån skymta förbi på instagram men idag kommer jag försöka ge er en helhetsbild av hur allt hänger ihop och visa allt fint som finns däremellan. Häng med!  

Klicka här för att spela filmen i ett eget fönster

Obs! Glöm inte att slå på ljudet.

Film och foto: Sephsson 
Ansvarig utgivare: Ridebrainnetwork.com 
Inlägget är ett reklamsamarbete som presenteras av Nya Nissan LEAF

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.