Annons

Tips på julklappsinslagning

Jag höll på trilla av stolen när jag kollade min Pinterest analytics och såg att jag hade haft över 5 miljoner visningar på mina gamla arkivbilder som jag laddat upp där. De kanske tål att visas igen? En favorit i repris på några av mina mest delade julklappsinslagningstips inför slutspurten mot årets jul!
Har du inget julpapper hemma? Klipp och klistra egna motiv i form av skägg, julgranskulor, fåglar och annat juligt. Den här bilden från 2016 kanske kan inspirera? 
Man kan också stänka vit målarfärg på papper så att det ser ut som snö eller trycka egna mönster med en skuren potatis om man har lite mer tålamod. Klart på en kvart som det brukar heta (minus torktiden då). Bilder från arkivet, anno 2014 och 2015!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kommentarer

  • Erika skriver:

    Otroligt fint!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.