Annons

DIY: Julkrans av kottar

Kanske är det fler än jag som tycker det är svårt att få till en traditionell julkrans? Detta tips är till er. Klipp en stomme av styv kartong (funkar med en vanlig papplåda du fått när du beställt något på nätet). Måla stommen med brun färg, låt torka och limma på kottar i en eller två lager. Knyt ett vackert band och häng upp! 
Så enkelt att det kan göras av ett barn (bevis; min 5-åriga son har varit med och gjort dessa med assistans av farmor). Bor man i norra Sverige måste man kanske samla kottarna innan snön kommer, men för oss som bor i den snöfattiga södern går kottar fortfarande att hitta i skogen – de måste bara torka innan man limmar på dem. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Så himla fint! Mkt snyggt att använda naturens skafferi än ex Pandurio ?

 • Estela skriver:

  Vacker! ♥️

 • Jeanette skriver:

  Så enkelt och snygg på samma gång!

 • Lovisa skriver:

  Vilket härligt pysseltips! Måste testas med barnen i helgen ?

 • Jérémy skriver:

  Så enkelt och snygg på samma gång!

 • Cecilia skriver:

  Så bra tips! Tack! Ska testas imorgon ????

 • Ann skriver:

  Vad har du limmat kottarna på?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.