Annons

Stylingtips: Tips för fondväggar

Är fondväggen ute? Om ni visste hur många som ställer den frågan när jag föreläser. Vad jag brukar svara? Strunt i det och använd ”fondväggsknepet” om du har behov av effekten. Vad jag menar? Jo, vilken vägg du väljer att måla/tapetsera, om du bara ska göra det på en enda, ger olika rumsupplevelser. Det tycker jag är viktigare att ta hänsyn till och använda medvetet – än att grubbla på om fondväggar anses trendigt eller inte. Precis som valet av mönsterstorlek är valet av vägg viktigt för slutresultatet. Här är några visuella exempel.

Kategorier:

Kommentarer

  • Jonna skriver:

    Älskar dina praktiska tips, så fina och enkla grafik också. Ser så mycket framemot din bok, känner redan på mig att den kommer nog bli min husbibel vid nästa renovering.

  • Åsa skriver:

    Tack för dina fina praktiska illustrativa tips <3

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.