Annons

Stylingtips: Tips för fondväggar

Är fondväggen ute? Om ni visste hur många som ställer den frågan när jag föreläser. Vad jag brukar svara? Strunt i det och använd ”fondväggsknepet” om du har behov av effekten. Vad jag menar? Jo, vilken vägg du väljer att måla/tapetsera, om du bara ska göra det på en enda, ger olika rumsupplevelser. Det tycker jag är viktigare att ta hänsyn till och använda medvetet – än att grubbla på om fondväggar anses trendigt eller inte. Precis som valet av mönsterstorlek är valet av vägg viktigt för slutresultatet. Här är några visuella exempel.

Kommentarer

  • Jonna skriver:

    Älskar dina praktiska tips, så fina och enkla grafik också. Ser så mycket framemot din bok, känner redan på mig att den kommer nog bli min husbibel vid nästa renovering.

  • Åsa skriver:

    Tack för dina fina praktiska illustrativa tips <3

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *