Annons

Reklam: Ballingslöv öppnar Holiday popup!

Inlägget presenteras i samarbete med Ballingslöv

Under två månader med start i november har Ballingslöv flyttat in på Regeringsgatan i Stockholm. På kort gångavstånd i Stockholms innerstad kan du nu enkelt boka tid och få kökskonsultation med spetskompetens. I butiken finns också möjlighet att handla utvalda skånska designprodukter, presenter och julklappar i Ballingslöv Holiday Pop Up Kiosk. Lokalt hantverk, keramik och andra designöverraskningar. Butiken slog upp dörrarna den 1/11 och håller öppet året ut. Öppettider mån–fre 10–19, lör 10–18.

Tanken är att erbjuda citykunderna ett enkelt alternativ till Balllingslövs tio ordinarie butiker i Stockholmsområdet. Många har ont om tid på helgerna och speciellt nu inför julen, därför vill de förenkla för kunderna genom att tillgängliggöra köksplaneringen i cityläge. I butiken finns de senaste produktlanseringarna inom kök i form av Selected Oak samt System 10 och olika digitala lösningar som i kombination med högkompetenta köksexperter vägleder kunderna på bästa sätt. Läs mer HÄR!
 
* Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med Ballingslöv

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.