Annons

Mobilanpassning av Trendenser på G

Jag måste be om ursäkt för att det tagit sådan evinnerlig tid för mig att komma till skott med en responsiv och mobilanpassad sida av Trendenser. Men, det som verkar till synes enkelt är inte riktigt det när man har bloggat varje dag på samma plattform under snart 14 års tid. Eller när man är beroende av annonsintäkterna för att kunna fortsätta skriva varje dag. Min sida har lappats och lagats sedan 2005 och blogg.se har inte själva kunnat svara på vad som varit knas i koden. Men nu är snart lösningen nära.
 
Ni som har problem att läsa texten på Trendenser.se när ni surfar in via Instagram stories kan testa att öppna bloggen i en annan webbläsare istället. Det är tydligen någon bugg som gör att man inte kan zooma på Trendenser i vissa mobiler när man klickar sig vidare från Facebook och Instagrams applikationer. Funkar inte det kanske det kan vara en tröst att problemet kommer att vara åtgärdat om ett par veckor! 

Kategorier:

Kommentarer

 • Ursula skriver:

  "när man är beroende av annonsintäkterna för att kunna fortsätta skriva varje dag" Hur går det ihop Frida, när man är miljonär ? Just ja, det gör ju inte det!

 • Sara skriver:

  Ursula: Vad vill du uppnå med din kommentar? Varför är det intressant?
  Kan det vara så att du bara vill provocera? Då kanske du borde fundera över hur du själv mår och vad du helst vill och bör lägga din energi på. Risken är att du bara blir argare och att du också gör Frida arg eller ledsen – och det känns onödigt.
  Det är helt frivilligt att följa en blogg.
  Vänligen,
  Sara

 • Sofia skriver:

  Ursula: Varför skulle Frida arbeta gratis, tycker du? Gör du det?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.