Annons

Höstpyssel med barnen

Även om jag är medveten om att det ligger snö över vissa delar av landet så finns det ju fortfarande andra delar som har barmark. För er som har höstlovslediga barn i södra Sverige är det här ett tips på pyssel att göra tillsammans. En färgglad krans av pressade och torkade löv. Förutom själva skapandet får man en stund tillsammans i skogen där man kan prata med barnen och lära dem mer om de olika träden. Att leta efter variation i färger och former blir ju också en slags skattjakt, eller naturlig geocaching om ni så vill. Kransen på bilden har jag jag fått av min femåriga son. Han har gjort den på sina ”farmordagar” (han är alltid hos henne på måndagar istället för förskolan). De har limmat fast löven på en kartongstomme. Så fint höstpynt! Jag blir glad varje gång jag ser den. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Marianne skriver:

    Jättefint verkligen! Har försökt göra kransar där man drar en sytråd igen alla löven men det tar rätt lång tid. Det här känns lite mindre tidskrävande och fortfarande superfint.
    Kan man också få fråga vart de snygga serveringsfaten kommer ifrån?

  • Estela skriver:

    Så fint ❤️

  • Sara skriver:

    Vilken fin krans! Det ska jag testa med ungarna! Det var en väldigt fin hylla också. Var kommer den ifrån?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.