Annons

Get the look: Södra vägen 6a

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Mycket av det som syns i lägenheten som är till salu på Södra vägen finns att köpa vintage i auktionsapparna. Ett annat tips är att ställa in sökord på bevakning hos Blocket så får du en notis när någon lagt upp en annons. Vill du hellre investera i nyproducerade modeller av dessa designklassiker så har jag letat reda på köplänkar/adlinks till återförsäljare online och satt samman ett kollage över stilen. Hoppas det kan vara till hjälp!
 
Svanenmärkt soffa Norrgavel, ullmatta flätad 200×300 cm Jotex, kuddar i hellinne från Himla / Ellos, rund grå vas Cervera, bords-/glaslampa Cervera, soffbord Flower, Svenssons, vägglampa Royal Design, bord på hjul Svenssons, fåtölj Bruno Mathsson International Royal design, ljusstake Ilse Crawford, Nordiska Galleriet, svenskt fårskinn från Gotland Ellos.

Kommentarer

  • Frida skriver:

    Hej! Länken till lampan leder bara till royaldesigns huvudsida – du får gärna uppdatera så den går till lampan för jag har tyvärr inte kunnat söka fram den på egen hand. Mvh Frida

  • Bella skriver:

    Vilken sinnessjukt dyr inredning dom hade?men väldigt fint

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *