Annons

Annons: ZigZag lounge, en nyhet från Hans K

Inlägget presenteras i samarbete med Hans K
 
Hans K har stolta och starka rötter i den svenska möbelvärlden. Hans Karlssons morfar Albin Johansson i Hyssna började tillverka trämöbler redan på 1920-talet. Nu har hans barnbarns barn Markus Johansson tagit över stafettpinnen, både bokstavligt och bildligt talat – med sin vidareutvecklade pinnstol ZigZag i FSC-märkt trä. Nyheten ZigZag lounge chair som lanseras i veckan är en lättplacerad fåtölj som skapar en snygg sittgrupp där du behöver den som mest. Lätt, nätt och skön att sitta i. Sitthöjd 43 cm. Finns i flera färger samt i massiv trä: oljad ek, vit björk eller varför inte blond eller svart ask?
Den förnyade formen på Markus design är framtagen i samarbete med Madeleine, Sara och Josephine som studerade tillsammans på Art College i Göteborg. Kolla in Hans K’s hemsida för mer info och fler bilder på kollektionen ZigZag!
Foto: HansK 

Kommentarer

  • Anna skriver:

    Markus är så duktig. Kul att du lyfter lokala formgivare!

  • Lena skriver:

    Tack för en bra föreläsning idag på Åhaga. Fick mycket att tänka på ❤️

  • Li skriver:

    Väldigt snygg stol! Du gör alltid bra inlägg, både inspiration, nyheter, trender, klimatsmarta tips och kunskap. Tack! Ha ett fint läslov/höstlov/arbetsvecka.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.