Annons

Get the look: Köpmansgatan 2 i Göteborg

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Jag har letat reda på inredningsdetaljerna som syns i sovrummet i lägenheten som är till salu på Köpmansgatan. Möblerna och det mesta som syns i lägenheten finns att köpa hos Norrgavel men allt ligger inte ute i deras webbshop så därför har jag kompletterat kollaget med länkar till fler återförsäljare som säljer dessa varumärken / saker online. Hoppas det kan vara till hjälp. Här finns alla tidigare ”Get the look” inlägg om du vill bläddra i arkivet. 
Taklampa Vatt & Veke Ellos / Sänglampa Zlamp Norrgavel / Sängbord Kub Norrgavel / Knopplist Norrgavel / Grå kudde Gripsholm Ellos / Gotländskt fårskinn Ellos / Fotpall Norrgavel / Bäddset 100% linne Norrgavel (budgetalternativ bäddset 100% linne från Ellos) / Buddhafigur Mio / Bok Det drömda Japan Adlibris / Tofflor Ulle Ellos / Ljusstake Hank Svenssons / kruka Gysinge / Oljelampa Svenssons / 

Kommentarer

  • Petra skriver:

    Visst känns det som om du äter mer rent och grönt? Har du blivit influerad av food pharmacy? Vore intressant om du hade tankar kring detta som du ville dela med dig av, du verkar alltid så vettig ?

  • Helena skriver:

    Vad fantastiskt att så många detaljer går att finna på Ellos.

  • Josefin skriver:

    Superfint sovrum??
    Den vita krukan i fönstret, vet du vart den kommer ifrån?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.