Annons

Kompisar i krukor

Köpeblommor i all ära, men visst är det något speciellt med växter man själv drivit upp på skott man fått? I vårt kök har jag flera ”kompisar i krukor”. Bl a Krickelin, Lisa Burenius, Anna och Emma. Jag förvaltar också ett grönt arvegods från en bloggläsares föräldrahem, knipsad från en planta som gavs i bröllopsgåva till hennes farmor och farfar. Och Palettbladet har jag fått via en kompis granne, som visade sig vara just den politiker jag personkryssade i årets Landstingsval. Sannolikheten för det? Heltramsigt kanske. Men det är små detaljer som bidrar till hemtrevlighet för mig. 
Foto: Alicej.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Älskar sticklingar! Hade så gärna kommit på din bytardag. Får man fråga vart din snygga skjorta är ifrån?

 • Anna-Maria skriver:

  Visst är det en lisa dör själen när man lyckas med odling! Trädgård och uteniljö är min gebit men jag älskar att kunna ge bort sticklingar eller plantor från min trädgård eller fönsterbräda! Glad att du också gillar det!

 • Lisa s skriver:

  Inte ett dugg tramsigt!!! Gillar också när det finns kopplingar! Så fint!

 • Anonym skriver:

  Ha ha älskade ditt svar på tal ang Bloomberg news på instagram ?

 • Mia skriver:

  Inte alls tramsigt – tvärtom så gillar jag hur du blir allt mer medveten och genomtänkt i dina budskap. Fint och bra på alla sätt!
  Jag är också nyfiken på din snygga skjorta och hoppas att du vill dela med dig av inköpsstället.
  Hälsn. Mia

 • LL skriver:

  Uppskattar att du skruvat på ditt koncept. Ser fram emot fler inlägg på det här temat!

 • Resfredag/Annika skriver:

  Åh, som jag önskar att jag hade lite grönare fingrar. Mina föräldrar hade trädgårdsintresset gemensamt, vilket flera av mina syskon ärvde. Inte jag…Jag gör ett ryck då och då, fast platsblommor klarar sig bättre här hemma än levande om vi säger så.

 • Om du nångång skulle få skott från palettbladen är jag härmed anmälld frivillig som mittagate- letr sådana att driva upp och orecis som du tycker jag det är mycket roligare och varmare (läs:personligare) stt få skott än köpa färdiga plantor. Jag flyttade nyss och flera krukväxter dog i flytten så söker nu nya att ta hand om! tack för inspirationen varje vecka i bloggen btw- lusläser dina söndagsinlägg! //Rebecka

 • iseedee skriver:

  Vad fint att du har tagit dig tid att odla dina egna växter! =) Det är inte alls tramsigt, det gör hemmet mycket mer personligt. 🙂

 • Jessica skriver:

  hej, så fina växter! Jag har letat runt på bloggen nu några varv för att hitta om du har skrivit var krukorna kommer i från, kan inte hitta det, har du tid att återkomma med var de är inköpta? 🙂

 • Frida skriver:

  Jessica; det är en blandning av krukor jag köpt på Plantagen i Kungsbacka (de grå släta) och på Floramor och Krukatös i Göteborg (Bergs Potter, de grå med en veckad kant).

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.