Annons

Annons: Personliga presenter från Mapiful

 Inlägget presenteras i ett reklamsamarbete med Mapiful  


Såhär års är det många som flyttar. Till sitt första egna boende, en studentkorridor i en annan stad, en större lägenhet eller ett nytt hus. Behöver du tips på en personlig inflyttningspresent eller en gåva till den som redan har allt? Ge bort en unik karta. Med Mapifuls tjänst kan du skapa ett konstverk över vilken koordinat som helst. Över hemstaden, den nya adressen, gatan där ni växte upp eller platsen där ni sågs för första gången. Paris eller Lindome, Ströget i Köpenhamn eller Spelmansvägen i Holmsund? Inflyttningspresent, gåbortpresent, julklapp, födelsedagspresent eller dopgåva. Mapiful funkar för de flesta tillfällen, inredningsstilar och personligheter! 

Rabattkod: Just nu får du 10% rabatt om du anger koden Frida10 i kassan. Köper du fler än ett print får du dessutom 15% rabatt på andra kartan och 25% rabatt på 3-4 kartan!

Foto: Maria Harmuth / Frida Ramstedt / Lemontree_interiors 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Mapiful  
** Koden är giltigt t o m 2018-10-16

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.