Annons

Annons: Thomas Sandells nya serie för Habo Selection

I samarbete med Habo Selection har jag fått möjlighet att visa Thomas Sandells nya exklusiva kollektion av inredningsdetaljer i serien TS. Det är viktigt att välja handtag och beslag som inte bara är fina utan också har en skön känsla. Handtagen är ju husets handslag så det spelar inte bara roll hur de ser ut, utan också hur de känns att hålla i.

Arkitekten Thomas Sandell som är en av Sveriges främsta arkitekter och formgivare har designat en tidlös och vacker kollektion som heter TS och består av dörrhandtag för både inom- och utomhusbruk, kökshandtag, krokar samt knoppar i genuina material som ger en känsla av kvalitét och tyngd. Produkterna i serien TS finns i matt krom och mässing och jag gillar den skandinaviska känslan. I framtiden planerar man att utveckla Habo Selection i samarbete med fler välrenommerade nordiska formgivare.

 
Nedan hittar du några av mina favoriter. Produkterna säljs på webbshopen www.haboselection.com. Just nu får du 20 % rabatt på hela serien TS när du anger rabattkoden TRENDENSER20. Gäller tom 30/9. 
 

Handle TS 1 Brass // Knob TS 1:1 chrome //Knob TS 1:1 brass // Exterior Door Handle TS 1 chrome // Exterior Door Handle TS 1 brass // Handle TS 1 brass // Handle TS 1 chrome

* Inlägget presenteras i ett reklamsamarbete med Habo Selection 

Kommentarer

 • Josefine skriver:

  Hej Frida!
  Vet du när fasadsiffrorna släpps? Vore ju perfekt arr kunna använda rabattkoden till dem.

 • Sarah skriver:

  Jag väntar också på de snygga fasadsiffrorna. Skulle passa perfekt på vårt hus men kan inte se dem i webbshoppen. Kan du hjälpa mig?

 • Lovisa skriver:

  Riktigt snyggt och stilrent.

 • Christa skriver:

  Lite väl stelt och opersonligt för min smak, men i övrigt väldigt snyggt att blanda matt och glansigt sådär! Läckert.
  /C
  https://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Josefine skriver:

  Själv längtar jag efter detas fasadsiffror. Hoppas de kommer snart. Snygga fasadsiffrorär är annars inte lätt att hitta.

 • Klara skriver:

  Rabattkoden fungerar inte för mig! Hur gör jag?

 • Cecilia skriver:

  Fina! Så roligt att man kan göra om ett kök eller byrå till en helt annan möbel med nya knoppar och handtag
  Jag hittade https://frontapply.se som hade en mängd fina handtag och knoppar, så blev en stor beställning därifrån 🙂

 • Helena skriver:

  Rabattkoden fungerar inte för mig heller. Skulle gärna köpa med rabatt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.