Annons

Annons: Mindful living och räckhållslyx med Jotex

Inlägget presenteras i samarbete med Jotex och innehåller adlinks via Awin
Som ni vet har Jotex varit en av Trendensers långvariga samarbetspartners under 2018 och jag har lyft dem vid ett flertal tillfällen bland annat när de var först ut att gå över till BCI (Better Cotton Initiative = bättre bomull) i sina bomullsvaror. De har också allt fler GOTS och GRS certifierade produkter i sortimentet och de samarbetar med T4RI i Borås och Renewcell för att utveckla textilåtervinning och nya material. I samarbete med dem skulle jag vilja uppmuntra till en annan aspekt av hållbarhet. Mindfullness i hemmet.
Jotex senaste reklamkampanj har de tagit väldigt stämningsfulla bilder som uppmuntrar till att stanna upp och njuta av de små stunderna i livet. En långsam morgon…
..eller ett ljummet septemberdopp i svenska vatten. Den här bildserien inspirerar till att välja inredning som gör livet bekvämt och skönt. Hem som är inredda för att ta hand om dem som bor där. Inte för att posera och brösta sig inför andra.
Hos Jotex kan du bland annat hitta bäddset i ekologisk satin, gardiner i 100% lin och Kimonos i ekologiska material liksom badrumsmattor som är sköna att gå på.
Ange rabattkoden TRENDENSER20 i kassan så får du 20% rabatt på ett köp*
Giltigt t o m 2018-09-10
* koden ger dig 20% rabatt på en hel order, inklusive mattor och möbler.
Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller rea. Giltig till och med 2018-09-10, endast en gång per kund.

Kommentarer

 • A-mamman skriver:

  Jättefina bilder, jag älskar blanka vatten och naturfärger.

 • S.R skriver:

  Väldigt finstämda och inspirerande bilder. Glad att du också lyfter företag som gör ekoloiska bäddset som inte kostar som alla på fina gatan. Det ska inte vara en klassfråga att köpa hållbart odlad bomull.

 • S.R skriver:

  EKOLOGISKA!! :))

 • M skriver:

  De har jättefina ekologiska produkter. Dock är det lite svårt att hitta dem, jag förstår inte varför de inte har ett filter för att få fram just de miljömärkta produkterna? Samma hos Ellos som ju är i samma koncern…

 • Julia skriver:

  Rabattkoden TRENDENSER verkar inte fungera, står att koden ej gäller längre. Försökte endast beställa popcorn-badrumsmattan, vilket bör fungera då den har ordinariepris…?

 • Melinda skriver:

  Rabattkoden funkar inte!

 • Frida skriver:

  Hej Melinda och Julia! Ledsen om det krånglat!
  Testa med TRENDENSER20 så ska rabattkoden vara aktiverad igen!

 • Sarah skriver:

  Otroligt fin kampanj!

 • Sanna skriver:

  Hej!
  Jag får inte rabattkoden att fungera.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.