Annons

Vad händer i min studio – som jag inte bloggar om?

Ett önskeinlägg ni hade handlade om vad som händer i mitt företag, som jag inte skriver om. Vi börjar med studion på Spinneriet. Där pågår mycket som inte ryms i bloggformatet eftersom det inte alltid rör inredning. I våras nämnde jag ju planerna på att göra om den till en foto-och filmstudio som även kan hyras av andra fotografer, stylister och reklambyråer. Vad har hänt sen dess? En hel del. Här är ett axplock av de kampanjer som har plåtats där som jag aldrig har skrivit om. Håll i er. 

Fotografen Mikael Jansson fick Bindefelts stipendium 2018 för att dokumentera berättelser av förintelsens offer. Under en period i våras hyrde han in sig och fotade människor vars historia vi aldrig får glömma. Resultatet kommer att bli en utställning!
Rum21 – soffkampanj
Nordiska kök – lansering av nytt kök i ask 
Borås Cotton – katalogbilder
Eucerin – reklambilder
Stayhard – reklambilder
Mannerströms skafferi – lanseringskampanj
Ballingslöv – badrumskatalalog
Swedstyle – produktkatalog  
Les Levres – höstkampanj 2018 

Kategorier:

Kommentarer

 • Joakim skriver:

  Väldigt fina bilder.
  Som bild- och fotointresserad kan jag se att det är toppklass på dina bilder. Keep up the good work!
  Mvh Joakim

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.