Annons

Oprövade, omprövade och obekväma beslut.

Luften var klar och kall och morgondaggen låg som en hinna på ytterdörren när jag satte nyckeln i låset på Spinneriet tidigare imorse. Det var dags för min första hela sammanhängande arbetsdag sedan… Ja? Jag vet inte när. Drygt ett års föräldraledighet och en lång sommarsemester på det och jag har nästan glömt bort hur man gör när man jobbar. På ett bra sätt. Det har varit nyttigt för mig. 
Blankstädade skrivbord och ett huvud fullt av tankar. Skyndade mig att skriva ner alla bra blogginläggs-idéer ni bjudit mig på. Tack! Idag har jag haft uppstartsmöte med min agent, blockat veckor i kalendern och dragit upp riktlinjerna för min jobbhöst. Har funderat en hel del på det här citatet, som jag rivit ut och sparat från ett magasin. 
Det summerar mina tankar om ganska mycket just nu. Inredningsbranschen, sociala medier, kost, kropp och hälsa. Jag vill inte ha något annat än autencitet. Och det ställer krav på mig. Både affärsmässigt och privat. Dags för oprövade, omprövade och obekväma beslut. Jag ser fram emot det!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Ska bli spännande att få ta del av! Härlig tallrik också ?

 • Libertin skriver:

  Vilken bra känsla jag fick av att läsa det här inlägget! Ser fram emot att följa dina tankar och idéer kring detta.

 • Josefin skriver:

  Vilken härlig tröja du ser ut att ha på dig.
  Vart kommer den ifrån?

 • Josefine skriver:

  Oj vad spännande, ser framemot att följa dig vidare! 🙂
  Kul med den fina tallriken, inspirerande! 🙂

 • Åsa skriver:

  True. You stay strong. And nice <3

 • Lisa s skriver:

  Låter mkt klokt! Sjölv är jag så äkta som man kan bli, på alla plan. Dessvärre är inte alla det men jag fixar inte oäkta! Kram Lisa S

 • Anonym skriver:

  En frisk fläkt när trenden går åt andra hållet. Allt känns så uppskruvat i sociala medier. Som en parallell låtsasverklighet. Inflation i låtsasinspiration.

 • Awesomeinredning skriver:

  Reflekterande över samtiden och ens egna val är nödvändigt att göra hela tiden. Spännande att se hur du väljer att använda din plattform den kommande tiden. Kommer bli en spännande tid och jag kommer följa med dig på resan. Lycka till och välkommen till en spännande höst / Fredrik

 • Ida skriver:

  Så uppfriskande med lite äkta vara! DU är grym!

 • Klara skriver:

  Låter så härligt! Hoppas innerligt att du låter oss läsare följa med dig även om du förändrar/ändrar inriktning! Tycker du är så oerhört skicklig och gillar skarpt dina tankar (eller det du delar med oss följare) om förändring, autencitet mm.

 • Linda skriver:

  Du är så inspirerande <3

 • Lovisa skriver:

  Så härligt!

 • Joanna skriver:

  Ja alltså tröjan!!! Så fin. Är det gammal eller ny?

 • Emma skriver:

  Jag har följt dig i många år och måste säga att både du och bloggen hela tiden blir bättre. Trendenser är den enda blogg jag aldrig tröttnat på. Om jag själv funderar på något som känns oklart i mitt hem eller tankar kring ett nytt inköp mellanlandar jag här för balans och ett bra tips eller två.
  Härligt att du utmanar dig själv och oss som följer på så många plan. Det ska bli spännande att se vad som händer i höst och vad du delar med dig av.
  Länge leve mod och autenticitet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.