Annons

Min loppisletarlista 2018

Jag har alltid en loppisletarlista i mobilen där jag skriver ner sådant jag är på jakt efter, som ett slags minnesstöd att ta till när jag hamnar i ett fyndläge men plötsligt inte ser skogen för alla träd. Här hittar du min loppislista från ifjol och detta har jag ställt in radarn på i sommar.
 
Kökshanddukar
Gamla tiders rejäla kökshanddukar är de ju allra bästa. Har man tur så hittar man ett dussin broderade med ens egna initialer. 
 
Uppläggningsfat
Jag blandar sällan porslin och koppar men udda uppläggningsfat håller jag alltid utkik efter. Dessutom är de ju fina att ha framme i tallrikshyllan eller som fruktfat på köksbänken mellan användningarna. (Anna Lisa Thomson Uppsala Ekeby)
 
Skördekorg
Jag skulle vilja hitta en stabil skördekorg. Tänker att det vore fint att ha när vi plockar in äpplen från vårt äppelträd i höst. 
 
Barndomsminnen
Jag brukar försöka hålla mig från att bli sentimental på loppis men i år ska jag unna mig att plocka och pilla efter barndomsminnen och köpa några symboliska saker som väcker minnen. Tricket är att ställa in samlingar och småplock bakom glas i ett vitrinskåp så får man genast ett lugnare intryck. 
 
Tårtspade
Förra året letade jag smörknivar som en tok. I år har jag snöat in mig på att hitta den perfekta tårtspaden. Det är ju ett bestick som gärna får vara extra vackert tänker jag. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Sandra skriver:

    Sån underbar lista! Håller med om allt!!

  • Jessica skriver:

    Jag älskar att gå på loppis och fynda, men kommer ofta hem med saker jag kanske inte behöver.
    Vilken toppen idé, tack ❤️

  • Linnea skriver:

    Fina saker! Vart planerar du att åka på loppis någonstans? Har du tips runt Göteborg & Kungsbacka?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.