Annons

ANNONS: Tendencemässan i Frankfurt

Den 30/6-3/7 går Tendencemässan i Frankfurt av stapeln. Förra året hade de hela 20 000 besökare från 75 olika länder och 1100 utställare. Eftersom att det är den första internationella mässan för den andra halvan av året är det hit många åker för att köpa in sitt sortiment för höst/vinter- och julsäsongen. Mässan fokuserar främst på möbler och inredning, men det finns även utställare med allt från mode till florister. I år har de inlett ett samarbete med Trendstefan, där utvalda skandinaviska designföretag får ställa ut i en gemensam monter – ”Roots of Scandinavia”.

 

Skulle du eller företaget du jobbar för vara intresserade av att besöka Tendence på en inköpsresa hittar du all information HÄR.

Tips! Trendstefan har lagt upp en video på sin Youtubekanal med tips från Frankfurt och Tendencemässan. Kolla in den HÄR eller via bilden nedan.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.