Annons

ANNONS: Mina sommarfavoriter och 15% rabatt hos Daniel Wellington

På sommaren har man ju oftast en lite ledigare klädstil och gör andra saker om dagarna – då byter jag gärna till ett textilarmband på klockan. I samarbete med Daniel Wellington vill jag tipsa om deras somriga nyheter: Classic Roselyn & Classic Bayswater som finns i storlekarna 36mm & 40mm i både silver och roséguld, med svart eller vit urtavla. Deras smarta Nato-band går dessutom att tvätta! Min favorit är den här (blå) modellen med vit urtavla. Anger du koden TRENDENSER i kassan får du 15% rabatt på ditt köp. Gäller t o m 1/7 2018. Erbjudandet kan kombineras med alla aktuella kampanjer på hemsidan.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
 Inlägget är ett betalt samarbete med Daniel Wellington

Kommentarer

  • Conny skriver:

    Det är jättefint! Bra idé att hår några olika armband att byta på. Det är också gött att ha lite olika klockor att byta, lite meckigt att byta banden enbart…

  • Lovisa skriver:

    Så vackra bilder! Man blir sugen på en klocka också!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.