Annons

ANNONS: Mina sommarfavoriter och 15% rabatt hos Daniel Wellington

På sommaren har man ju oftast en lite ledigare klädstil och gör andra saker om dagarna – då byter jag gärna till ett textilarmband på klockan. I samarbete med Daniel Wellington vill jag tipsa om deras somriga nyheter: Classic Roselyn & Classic Bayswater som finns i storlekarna 36mm & 40mm i både silver och roséguld, med svart eller vit urtavla. Deras smarta Nato-band går dessutom att tvätta! Min favorit är den här (blå) modellen med vit urtavla. Anger du koden TRENDENSER i kassan får du 15% rabatt på ditt köp. Gäller t o m 1/7 2018. Erbjudandet kan kombineras med alla aktuella kampanjer på hemsidan.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
 Inlägget är ett betalt samarbete med Daniel Wellington

Kommentarer

  • Conny skriver:

    Det är jättefint! Bra idé att hår några olika armband att byta på. Det är också gött att ha lite olika klockor att byta, lite meckigt att byta banden enbart…

  • Lovisa skriver:

    Så vackra bilder! Man blir sugen på en klocka också!

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *