Annons

And the winner is…

Efter moget övervägande och många kloka råd så segrade till slut… Piprankan! Jag köpte ett par på en lokal handelsträdgård idag. Eller, tre stycken blev det till och med. Definitivt för många för min lilla odlingsbox men jag vill ju att det ska kännas fint redan i år. I värsta fall får jag tråckla loss en eller två plantor när de växt till sig och sätta dem på en annan plats. Jag gillar ju Piprankor så lär få användning av dem oavsett. Har petat ner alla i jorden nu. På min instagram stories kan ni se resultatet. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Bra val. Det kommer att göra sig fint mot ditt hus.

 • Anna-Maria skriver:

  Det blev jättebra!

 • Vilket bra val med piprankan. Det är en av mina favoriter när det kommer till klätterväxter. Vi har ingen i vår trädgård ännu men så snart jag hittar en lämplig plats så ska jag plantera en.
  Jag tycker speciellt att de lite ljusare gröna bladen på piprankan kontraserar så fint mot mörkare grönska.

 • Cecilia skriver:

  Är nyfiken på hur du har tänkt övervintra växten? Den fina lådan du byggde verkar inte vara isolerad så har du tänkt rulla in den någonstans? Hur mycket spelade övervintringen roll när du valde mellan de olika växterna?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.