Annons

Up & Coming: Malwina Kleparska

Jag vet inte om man ska kalla henne för keramiker eller konstnär men Malwina Kleparska från Göteborg är definitivt en kreatör att hålla koll på. Hennes handskulpterade och handmålade verk syns lite här och där just nu, i magasin och på instagram. Några av dessa bilder har jag lånat från tyska @swantjeunfrieda Vill ni se mer av Malwinas vackra ting kan ni kolla in hennes eget instagramkonto @malwinakleparska
Foto: @swantjeunfrieda och @malwinakleparska

Kategorier:

Kommentarer

 • Malin skriver:

  Hejsan! Jag undrar bara vad sånt där slags bord heter? Letat överallt. Tack snälla!

 • Emma T skriver:

  Känns som om det är många duktiga keramiker på gång. Himla kul! Tänker bl.a. på @emmelihultqvist och @idasvardstrom eller @k_l_y_f_t_a . Sen finns ju givna favoriter som Kajsa Cramer <3 som hängt med ett tag nu. Svenska kreatörer är ju alltid roligt, men även @thefreakyraku visar ju så mycket vackert!

 • Johanna Berglund skriver:

  Keramik är underbart & dessa ljusstakar är riktigt häftiga ??
  Tack för en bra blogg Frida! Du inspirerar till mitt hem men också min blogg & inst ❤️
  /Johanna

 • Li skriver:

  Tack för fint tips och tack till Emma T som tipsade om fler begåvade keramiker/formgivare ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.