Annons

Up & Coming: Emmeli Hultqvist

Det är svårt att inte förälska sig i Emmeli Hultqvists uttrycksfulla keramik som balanserar mellan konst och inredningsföremål. Dessutom har hon ett inspirerande instagramkonto med fina bilder, via vilket man kan köpa hennes alster på förfrågan. Kanske ett tips till dig som är på jakt efter något inte alla andra har. Tipstack till Emma
Foto: Emmeli Hultqvist

Kategorier:

Kommentarer

 • Mikaela skriver:

  Jag har precis snubblat över din blogg för första gången efter att ha lyssnat på en podcast och undrar om du inte har en kategori som heter ’lika som bär’ så att jag kan hitta alla jämförelser?

 • Emma T skriver:

  Tack Frida <3

 • Cissi skriver:

  Wow! Tack för tips. Vilka fantastiska skapelser! Vilken känsla och humor 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.