Annons

Hemnetgodis: Sångfågelvägen

Den här villan som är till salu på Sångfågelvägen i Saltsjö-Boo snålar varken på fönsterpartier eller utsikt. Vilket ”uterum”. Panoramafönster mot vattnet och högt i tak = ljusterapi deluxe. Fler bilder hittar du här!
Foto: Bjurfors Styling: Catarina Klampe / Homestyle.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  Så har vi tidigare bott – och det var olidligt. Från mars till oktober gjorde solen det alldeles för varmt. Det fick mig att börja uppskatta strategiskt och genomtänkt placerade fönster istället för att bara köra på med massa glas överallt. Går ju såklart att lösa med luftkonditionering, men det känns onödigt i vårt klimat. Har man inte extremt bra uv-filter förstörs dessutom alla möbler av naturmaterial och konst är inte att tänka på…

 • Anonym skriver:

  Kan tänka mig att där är fint att sitta till och med när det är åska och oväder men valid point om värmen och växthuskänslan.

 • Anonym skriver:

  Fint med ljuset och luftigheten! Men lite för modernt för min smak.

 • eKorren skriver:

  Ljusterapi de luxe?
  Jovars, för en tomatplanta…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.