Annons

DIY: Go Recreate

När Linnea Larsson var mammaledig fick hon idén att återanvända sina egna plagg, genom att sy barnkläder och inredningsdetaljer till barnrummet. Detta är alltså inte ett sponsrat inlägg – men eftersom att jag själv gillar tanken av att kunna göra något nytt av ett plagg som inte längre används eller är utslitet på sina ställen och på så vis ge det ett helt nytt liv, tänkte jag att det kanske kan inspirera någon av er också. Har du lite tid över på den kommande semestern och är sugen på DIY så hittar du boken HÄR.
Foto: Linnea Larsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Såhimla fiffigt! Och bra gjort. Hon kan hanterar symaskin (till skillnad från mig). Riktigt fint. ?

 • Lovisa skriver:

  Men så fint! Så smart att återanvända och förnya ?

 • Mia skriver:

  Älskar denna idén, ska köpa boken till sommarens regniga dagar.

 • Jag gillar verkligen den boken. Så kreativ och massa fina bilder.

 • Jag gillar verkligen den boken. Så kreativ och massa fina bilder.

 • Ida skriver:

  Alldeles UNDERBAR!! <3

 • Anonym skriver:

  Verkligen helt underbart! 🙂

 • Vad fint det blev. Jag håller på att göra om en odd molly omlottplyschtunika till en klänning till dottern. Jag hoppas den blir klar i helgen men tyvärr har min symaskin börjat krångla. Typiskt.

 • Åsa Kjellberg skriver:

  Detta har jag gjort i många år, våra använda plagg är mjukare och vältvättade så mina allergiska barns hud har mått bättre i de plaggen jag sytt. Inte så mkt gifter kvar?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.