Annons

AVSNITT 2: TRENDENSER ON TOUR GÖTEBORG / VICTORIAPASSAGEN

* i samarbete med / innehåller reklam för Nya Nissan LEAF

I samarbete med Nissan och deras elbil Nya Nissan LEAF har jag utvecklat en programserie i videoformat där jag kommer ta med er på en resa till inspirerande platser i närheten av där jag bor, här på Västkusten. Nya Nissan LEAF drivs med 100% el, är lätt att ladda och dessutom pigg och rolig att köra!

Idag släpps avsnitt 2, där jag tar med er till Göteborg och ger en guidad tur i området omkring Victoriapassagen, där jag hade mitt allra första bloggkontor. Här känner jag gatorna som min egen bakficka och i videon visar jag några av mina guldkorn i området som jag ofta återvänder till när jag behöver tanka ny energi. 

 

Varje torsdag under sex veckor kommer ni att få följa med mig till nya ställen. Prenumerera gärna på min YouTube-kanal så missar du inget nytt avsnitt!

 

Klicka här för att spela filmen i ett eget fönster

Obs! Glöm inte att slå på ljudet.


Film och foto: Sephsson 
Ansvarig utgivare: Ridebrainnetwork.com 
Inlägget är ett reklamsamarbete som presenteras av Nya Nissan LEAF.

Kommentarer

 • Li skriver:

  Jättefin video!

 • Anonym skriver:

  Jättefint filmat. Snyggt och inspirerande!

 • Maria skriver:

  Hej,
  Jättefin video och kul koncept! Ibland kan jag som inte bor i Göteborg dock undra hur övriga delar av stan ser ut, just Victoriapassagen, Magasinsgatan, Da Matteo och affärerna som ligger där är ju de Göteborgstips man får i alla bloggar. Visst finns det fler mysiga caféer och blombutiker i Göteborg än dessa? Vore kul att få se andra delar av stan också.

 • Alla Göteborgs-favoriterna spot on!
  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kram Anette

 • Ann skriver:

  Jättekul videoserie! Ser fram emot kommande avsnitt :-). Men håller med Maria ovan – det finns ju annat i GBG än de butiker man läser om och om igen i "alla" bloggar. Magasinsgatan känns söndertjatad vid det här laget.;-) Vaqrför inte våga sig bort till Linnegatan och däromkring? Eller betalar Magasinsgatan för att alltid nämnas?

 • Anonym skriver:

  Eller är det kort och gott så att folk GILLAR Magasinsgatan för att det är fint och trevligt??
  Herregud vad jobbigt det måste vara att blogga med så misstänksamma läsare….

 • Monnah skriver:

  För mig som inte läser "alla andra bloggar" var den här filmen toppenbra! Min dotter har precis flyttat till Göteborg, så nu vet jag vilken utflykt vi ska ta när jag åker upp till henne om en månad. Tack Frida!

 • Estela skriver:

  ❤️ Göteborg

 • KA skriver:

  Så fina filmer!

 • Kalasbra!!! Superfin och inspirerande film!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.