Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort hos Frida & Fritiof

Den här veckan ger Frida & Fritiof flera läsare chans till vinst. Första pris är ett presentkort på 1500 kr, andrapris ett presentkort på 700 kr, och tredjepris ett presentkort på 100 kr till alla som svarar rätt på fråga ett, att använda i deras webshop. Frida & Fritiof säljer högkvalitativa barnprodukter på nätet, där hela sortimentet är giftfritt och med miljömärkning. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!
 
1) De fem främsta inredningsmärkena hos Frida & Fritiof är Cam Cam Copenhagen, Filibabba, Franck & Fischer, Liewood och Roommate. Vad har de alla gemensamt? Det kan vara mer än en sak. 
 
2) Vilken av inredningsprodukterna som går att köpa hos www.fridafritiof.se skulle du helst vilja ha? Motivera kort.
 
Tävlingen är avslutad. 
Förstapriset går till Josefine (postat 2018-04-27 @ 17:11:11).
Andrapriset går till Sabina (2018-04-28 @ 10:42:09)

Tredjepriset går till alla som har fått med följande:

(a) att varumärkena är danska/dansk design
(b) miljövänliga/miljömärkta/hållbara produkter
(c) giftfria/hälsosamma produkter

Vinnarna ombeds kontakta [email protected] för att få en presentkortskod.

 
Tävlingen pågår t.o.m. den 30/4 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Bästa bidrag utses av en jury från Frida & Fritiof och kan ej överklagas. Presentkort ligger i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du enligt personuppgiftslagen (1998:204) att Trendenser får behandla dina personuppgifter. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  1. De är danska varumärken som tillverkar giftfria och miljövänliga produkter för barn!
  2. En sänghimmel från Cam Cam skulle jag gärna hänga upp över vår dotters säng. Tror hon skulle tycka det var mysigt och förhoppningsvis sova lite bättre på natten.

 • 1/Det är danska varumärken som tillverkar miljövänliga och giftfria produkter för barn.
  2/ Skulle väldigt gärna vilja köpa en sänghimmel till mitt andra barnbarn som kommer i oktober.

 • Sarah skriver:

  1) Danska + giftfria + snälla mot miljön
  2) Cam cam sänghimmel för att det är ett så snabbt sätt att skapa stämning i ett nybyggt barnrum!

 • Catarina skriver:

  1. Det är danska varumärken som tillverkar miljövänliga och giftfria produkter för barn. De är alla GOTS-certifierade
  2. Jag skulle köpa en present till min son för att inskolningen på förskolan gått så bra! Han skulle bli glad för en Green Toys Biltransport eftersom han är besatt av lastbilar och ett av hans första ord var just lastbil.

 • 1- Alla tre märkena är danska och har miljömärkta och giftfria produkter.
  2- Eftersom vårt lilla underverk kom 6 veckor för tidigt har vi tillbringat de senaste 5 veckorna på sjukhuset och inte hunnit med eller orkat att få ordning på hans rum. Det hade varit ett litet ljus i mörkret att få vinna något fint till hans rum. En sänghimmel från Filibabba eller en sittkudde från Roommate skulle vi bli jätteglada för.

 • Kristin skriver:

  1.
  Denna inredningsmärken är danska företag som har barnprodukter av hög kvalité.
  Som får många barn i flera generationer att le.
  Hållbart med ekologiska tyger och GOTS-certifikat.
  Och snygg, tidlös design som inte tummar på att barn får vara barn såklart!
  2.
  Roommate lekmatta skulle vara förträfflig här hemma och som gjord för mina cirkusartisters 60 fingrar och tår! ♥️

 • Sara skriver:

  1) Danskt giftfritt hållbart
  2) jag har spanat in skötväskan från CamCam till Maman och några fina leksaker från Plantoys till barnen. Glada barn och glad förälder = win win

 • Alex skriver:

  1. Det är danska varumärken som tillverkar miljövänliga och giftfria produkter med GOTS-certifiering.
  2. LIEWOOD speldosan med katten skulle vara kul att få hänga upp i lillans rum. Snart kommer vårt andra barn och mitt upp i en stor byggnation som vi gör själva skulle det vara superkul med en belöning för alla timmar man isolerat, tapeat fuktspärr mm. med en jättemage!

 • Johanna skriver:

  1. De är alla danska företag med giftfria produkter för våra små, där bomullsprodukterna dessutom är GOTS. Jag ser att de även alla har produkter som banar väg för en både skön och giftfri sömn för kottarna. Med tanke på hur mycket de sover känns det lite extra viktigt!
  2. Blev helt kär i sovtaxen från Roommate. Vårt barn trycker sig ofta mot väggen och liksom ner i glipan som blir mellan vägg och madrass när han sover. Med denna skulle glipan trollas bort och han få trycka sig mot en mjuk kompis istället.

 • Elin skriver:

  Främst så är de underbara märken med snygg dansk design. Sen har de alla giftfria produkter och har ett långsiktigt tänk på miljön.
  Sänghimeln i grått från CAM CAM hade passat perfekt i min nyfödda dotters rum

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Alla tre märkena är danska och har miljömärkta och giftfria produkter.
  2) min syster väntar sitt första barn så hade lätt kunnat hitta något till henne, hade absolut köpt lifefactorys nappflaska till henne som varit vår favorit till våra döttrar. Snygga, hållbara, giftfria!

 • Evelina skriver:

  1) De har gemensamt att det är danska företag som tillverkar miljövänliga, giftfria produkter som även har GOTS-certifiering. Det är produkter av hög kvalitet med lång livslängd som samtidigt är vackra att titta på.
  2) Babynestet från Cam Cam eftersom vi väntar vårt första barn i augusti – och jag vill så klart att barnet ska sova gott i ekologiskt material, bra för lille bebisen och för oss andra i närheten. 🙂

 • Malin skriver:

  1. Alla varumärken är danska, och tillverkar giftfria, miljövänliga (GOTS-certifierade) produkter.
  2. Det var verkligen svårt att välja bara en sak, men ett babynest från Filibabba i mönstret Ocean Grey skulle lillebror sova tryggt och gott i efter sin ankomst i augusti ❤️

 • Sophia skriver:

  1. Det är alla danska varumärken som satsar på miljövänliga och giftfria produkter
  2. Jag skulle välja varsin morgonrock från Liewood till mina tjejer.

 • Jessica skriver:

  1) 1) De har gemensamt att det är danska företag som tillverkar miljövänliga, giftfria produkter som även är GOTS-certifierade.
  2) En sänghimmel till nyblivna storebrorn som fyller 2 år i juni!

 • Jessica skriver:

  Och nu har jag även fyllt i e-mailadress till kommentaren ovan 🙂 ⬆️

 • KP skriver:

  1 – Danska varumärken och har produkter som är miljövänligt tillverkade och giftfria. Plus att de har väldigt fina produkter i sina sortiment!
  2 – Vår dotter håller som bäst på och lär sig äta själv så skulle köpa det fina matsetet Lova Mae, bra produkter plus att vår dotter älskar djur så det hade passat perfekt och förgyllt hennes matstunder lite extra.

 • Nina skriver:

  1. Dansk design, miljövänliga & giftfria!!!
  2. Jag skulle köpa en massa fantastiska kuddar till soffan i barnens lekrum!

 • Evelina skriver:

  Sanskrit, miljövänligt med giftfria produkter. Dp det är danskt är det även tidlös formgivet i nordiska färger. liewoods förvaringskorg eller lekmattan frän fillibabba vore kul att ta chansen att vinna

 • Sara P skriver:

  1. Det är danska varumärken som tar sitt ansvar vad gäller miljötänk och hormontänk! Barnen kan ex bita i och sova nära produkterna utan att ta skada vad gäller utveckling av allergier mm.
  2. Hm så mycket fint! Taxen från Bloomingville får min röst, alla sängbökande behöver en att stöta i huvudet mot istället för hårda sänggavlar och väggar. En fin kompis dessutom!

 • Sara P skriver:

  Rättelse: Roomate menar jag såklart ?‍♀️

 • Danskt giftfritt hållbart ekologiskt
  Jag hade valt en ny taklampa till min dotters rum, flygande drake från roomate eller luftballongen från camcam, det hade varit roligt att byta ut hennes mot en mer barnslig och fantasifull – hon älskar sånt!

 • 1, om jag kikar på kommentarerna ovan så ser jag att de har gemensamt att de är både giftfria och ekologiska – bra!. Min första tanke dock var att de alla har mysiga & superfina saker för bebisar!
  2, jag skulle nog satsa på fin babyfilt & en girlang till Tages lilla hörna <3

 • Eva skriver:

  1. Alla är danska härliga ekologiska märken utan gifter.
  2. Jag är mitt uppe i bonandet av mitt första barnrum så det spontana svaret är ALLT men när jag sansat mig något inser jag att jag måste ha flygballongstaklampan från Cam Cam.

 • Evelin skriver:

  Alla är danska varumärken och har giftfria ekologiska produkter. Även GOTS-certifierade och med hållbart tänkade. Skandinaviska milda färger som även tilltalar oss vuxna.
  Eftersom att det kommer en lillasyster till oss snart så skulle jag vilja vinna en sänghimmel till hennes rum.

 • Marcus skriver:

  1. Danska hållbara giftfria schyssta produkter.
  2.Filibabba nattlampa. Har en dotter som inte gillar mörkret och Filibabba skulle var en väldigt elegant lösning på problemet.

 • Maria♥ skriver:

  Dansk design och kvalité,giftfria fina produkter. GOTS Certifiering-världsomfattande och bred, tummen upp. Ett företag som lämnar schysta avtryck tänker jag.
  Fallit för de vackra lekmattorna Roomate♥

 • Maria♥ skriver:

  Dansk design och kvalité,giftfria fina produkter. GOTS Certifiering-världsomfattande och bred, tummen upp. Ett företag som lämnar schysta avtryck tänker jag.
  Fallit för de vackra lekmattorna Roomate♥

 • Emelie skriver:

  1. Danskt så klart, Miljötänkt, giftfritt till barnen!
  2. Astrid 4 år tycker rummet borde ha mer färg och form så jag fyller därför på med kuddar och vimpel från roommate!

 • Theres skriver:

  1. De är alla giftfria, gots sertifierade och danska 🙂
  2. Förvaringstunnorna tycker jag är superfina, och så praktiska. Med leksaker och annat överallt vore det guld värt att få en sådan. Eller kanske två för det är väldigt svårt att välja mellan kaninen och pandan 🙂

 • 1. Det är produkter som är giftfria, miljömärkta och av högsta kvalitet.
  2. En dragvagn har man mycket roligt med som barn! Där kan man lasta i och ur och träna sin styrka på att dra. DEN skulle jag vilja ge till mitt barnbarn!

 • Matilda skriver:

  De är danska, giftfria och snälla mot miljön. Bra grejer alltihop alltså.
  Nattlampan från Roomate med draken hade fått flytta in hos min son. Fast allra helst hade nog leksaksmaten fått flytta in i lilla barnköket, eftersom det leks att det äts och slickas på maten känns det extra viktigt att den är giftfri.

 • Anna Hallberg skriver:

  * produkterna är danska, utan gift, ekologiska och miljöcertifierade!
  * svårt eftersom en vill ha ALLT. Men en dimblå sittpuff från Roommate hade förgyllt vår vardag.

 • Magnus skriver:

  1. Hela sortimentet är giftfritt och en stor del är även miljöcertifierade GOTS produkter!
  2. Frank & FIshers gosedjurs kanin för att det är svårt att hitta giftfria gosedjur utan polyester i som dessutom är söta som socker!

 • Hanna Cederblad skriver:

  Alla tre märken har gemensamt att de är danska varumärken som har ett sortiment som är giftfria och snälla för miljön. Dessutom en underbar design på allt!
  Är helt såld på del mesta från Liewoods sortiment men favoriter är allt i grått och med kaninmotiv! Hade kunnat köpa allt till vår kommande mini som är beräknad om 5 dagar:)

 • Sanna skriver:

  1. Danska, giftfria, snälla mot miljön, fin design <3.
  2. Jag skulle nog välja den här gulliga: https://www.fridafritiof.se/sv/mitt-rum/dekoration/dekorationer-roommate/roommate-vaggkrok-futte
  Men barnet älskar bilarna från Green toys, så det skulle säkert bli någon sådan som jag klickade hem i slutändan.

 • Sanna skriver:

  1. Danska, giftfria, snälla mot miljön, fin design <3.
  2. Jag skulle nog välja den här gulliga: https://www.fridafritiof.se/sv/mitt-rum/dekoration/dekorationer-roommate/roommate-vaggkrok-futte
  Men barnet älskar bilarna från Green toys, så det skulle säkert bli någon sådan som jag klickade hem i slutändan.

 • Frida skriver:

  1. De är precis som min man danska, miljövänliga och hållbara.
  2. Tror min dotter skulle tycka mycket om sina blöjbyten om hon kunde se en apa ifrån Franck & Fischer ovanför skötbordet, som dessutom spelar en trudelutt.

 • Jessica S skriver:

  1. Det är danska varumärken som tillverkar miljövänliga och giftfria kvalitetsprodukter för barn.
  2. Jag skulle helst vilja ha sänghimlen från CAM CAM. Den skulle jag ge till min lillasyster som beräknas nedkomma med tvillingar om exakt en vecka. Spännande tider med andra ord ????

 • Josefin skriver:

  1. Produkterna är danska, giftfria och miljömärkta.
  2. Jag tycker att hundkudden från Roomate är en fantastisk present till bästa vännens barn (som inte får en riktig hund).

 • Johanna Svedberg skriver:

  1. Samtliga märken är danska. Produkterna är giftfria och miljövänliga. Det allra bästa för våra små.
  2. Vi skulle genast köpa en sänghimmel från CAM CAM att pryda vårt blivande barnrum med. Att få låta vårt barn vila tryggt under en ljusgrå himmel vore väl ändå som en dröm.

 • 1. Dom är danska, giftfria och miljövänliga
  2. Skulle vilja köpa en sänghimmel till min systerson. Han önskar sig en sån så himla mycket men hans mamma har inte råd för hon är ensamstående och även kroniskt sjuk.
  Min systerson har en svår och ovsnlig sjukdom och tillbringar mycket tid inomhus och i sitt rum. Vill därför gärna ge honom drömrummet.

 • Mia skriver:

  Danskt, miljövänligt och giftfritt.
  Filibabba – nattlampa. Underbar ju!

 • Birgitta skriver:

  1. Miljövänliga och giftfria danska märken!
  2. Jag skulle välja den långsmala kudden i form av en hund från Roommate. Vår 2-åring ska byta till stor säng som dock är under snedtak. Kudden skulle passa perfekt att lägga längst in, så han inte knör sig allra längst in under taket.

 • Lisa skriver:

  1. Det är danska varumärken som tillverkar produkter som är giftfria och snälla mot miljön. De är även GOTS-certifierade. Alltså snälla mot barn och miljö och de som tillverkar produkterna.
  2. Vi skulle vilja ha den långa hundkudde från roommate för att lägga längs kanten på spjälsängen då vår tjej växt ut sitt babynest. Den passar extra bra då vi endast försöker handla ekologiskt till henne.

 • Cecilia skriver:

  1) Danskt, ekologiskt och giftfritt!
  2) Varsin nattlampa Filibabba till mina tjejer. De är 6 och 9 år och ska för första gången få sina alldeles egna rum i höst, när vi flyttar in i nytt hus! Väldigt peppade, såklart, men också lite läskigt. Då blir en liten diskret nattlampekompis, som är både snygg och smart, perfekt på nattygsbordet.

 • Annica skriver:

  1. Svar: det är danska varumärken som tillverkar giftfria och miljövänliga produkter för barn! 
  2. Skulle nog köpa mig en lekmatta till dottern. Skönare och lätt och leka med vad som helst på mattan. 😉

 • Sara Lindqvist skriver:

  1. De är av hög kvalitet, danska, utan gifter och snälla mot miljön. Och de kan uppskattas av både stora och små.
  2. Just nu är en Kleen kanteens sip-flarra no1. Med en aktiv ettåring är vatten och vätska ett ständigt behov.En snygg, hållbar flaska är då en förälders dröm.

 • Maria Vid skriver:

  1. De är danska företag som tillverkar miljövänliga, giftfria produkter som även är GOTS-certifierade
  2. Jag skulle köpa förvaringstunnor från liewood till mina två pojkar som älskar att ta fram alla leksaker på golvet. Tänker att det kanske kan bli liiiite roligare att städa när de får lägga allt i en kanintunna. Sen skulle jag också köpa en nattlampa från filibabba , vi har precis flyttat in i ett nytt hus och det som saknas i barnens rum är belysning och framförallt en mysig och fin nattlampa.

 • Ramona skriver:

  1. Giftfria och miljömärkta
  2. Favoriterna är nog cam cams sänghimmel eller så nån av dom gulliga förvaringstunnorna, kanske den av frank & ficher.

 • Maria skriver:

  1. Danska, giftfria, miljömärkta
  2. Den gråa sittpuffen med ögon skulle jag bli väldigt glad för, så söt!!

 • Ida Lucas skriver:

  Wow vilken underbar tävling!
  1. Samtliga varumärkena är danska, GOTS-certifierade och av hög kvalité.
  2. Marcel, 10 månader, ska äntligen få ett eget rum och där skulle den fina moln vägglampan (https://www.fridafritiof.se/sv/mitt-rum/belysning/belysning-roommate/roommate-vagglampa-moln) från ROOMMATE vara perfekt för nattsagostunderna.

 • Terese skriver:

  1) Giftfria, miljövänliga, danska och fantastisk design!
  2) Oj! Man vill ju ha allt! Men lilltjejens rum håller på att färdigställas och det skulle passa så bra med den prickiga sänghimmeln från Roommate

 • JohannaJohanna skriver:

  Fantastiskt fina danska kvalitets märken som är både snälla mot vår natur och våra små! Med andra ord produkterna från dessa märken är miljömärkta och giftfria! Precis som allt bör vara!
  Vi hade använt presentkortet bland annat till att köpa Förvaringsfickor från Roommate att ha i spjälsängen så lilleman kan ha några böcker däri att läsa när han vaknar på morgonen. ???

 • Maria skriver:

  1. Först och främst gör de fina saker för barn, sen är de alla danska med fokus på hållbarhet och naturvänlig och giftfri produktion
  2. En fin girlang från Liewood att hänga upp i min dotter Alice blivande rum. De är så otroligt söta med pompoms och stjärnor.

 • Josefine skriver:

  Hej!
  1. Danska varumärken, giftfria, snälla mot miljön, ekologiska/organiska, tillverkar saker/inredning för barn. Alla namnen har minst 7 bokstäver i sig (om vi ska hitta detaljer ;-)). Jag försökte hitta fler likheter, fann bla att fyra av varumärkena är grundade av två personer men kunde inte finna information om grundarna av Roommate men om även det är två personer så har de även det gemensamt!
  2. Jag skulle välja taklampan som är som en drake! https://www.fridafritiof.se/sv/mitt-rum/belysning/belysning-roommate/roommate-taklampa-drake
  Detta då det ända sedan vi flyttade in i vårt "nya" hus för drygt ett år sedan suttit kvar en gräslig "kontorslampa" i dotterns rum. Då det är lite lägre i tak här så går det inte med en hängande lampa pga att sambon är rätt lång, så jag blev så glad när jag såg denna för nu har jag hittat en både fin, lekfull, ekologisk och giftfri och ROLIG lampa till dottern som sen dessutom kan ärvas av sonen när hon "växt ur" den.

 • Sabina skriver:

  Hej!
  1) Danska företag som tar ansvar. Producerar för våra små med tanke på deras hälsa och fokus på planeten de skall växa upp på. Viktigast för oss är att vi konsumerar miljövänligt dvs giftfritt och hållbart och tack vare dessa företag kan vi göra det med stil ??.
  2) Babylonias flexia bärsele skulle vi vilja bära runt vårat barn i under alla skogspromenader och utflykter som väntar runt hörnet nu när sommaren kommer.

 • Marianne skriver:

  1.Danska företag som tillverkar miljövänliga, giftfria produkter som även är GOTS-certifierade.
  2. Imsevimse badbyxavore perfekt nu till sommaren och Liewood förvaringstunna att lägga leksaker i.

 • Monika Lindh skriver:

  1. Danska, giftfria och GOTS-certifierade – dejeligt!
  2.Saga 4 år städar och sorterar just nu med stor lust och frenesi. Så förvaringsfickor att hänga på väggen för ännu mer sortering! https://www.fridafritiof.se/sv/mitt-rum/forvaring/forvaring-roommate/roommate-forvaringsfickor-vlg

 • 1. Giftfritt, Miljömärkt, Hög kvalite och Danskt! Även snyggt!!
  2. Jag skulle vilja ha Liewood förvaringstunna! Den grå kaninen med öronen! Leksakerna blir många och sprids över golvet. Lätt förvaring som barnen klarar av att hantera är något att prioritera!

 • Madde skriver:

  Det är danska märken med väldesignade saker som alla är miljövänliga och giftfria!!
  Åh, bara välja en?! Så svårt!! Jag har många saker på önskelistan såsom Plantoys bord och stol til det lilla rummet 🙂 Det hade vart så kul att kunna få in lite nya välgjorda saker i lillans rum, och speciellt ovan då hon älskar att sitta och måla stora fina teckningar!

 • Denise skriver:

  1. De är danska märken, och alla vet ju att dansk design är något alla vill ha i sina hem. Produkter med hög kvalitet som är giftfria och miljömärkta vilket är något att sträva efter i alla köp till sina barn.
  2. Jag väntar mitt första barn med bf om 5 veckor, så det är svårt att välja en sak. Det finns så mycket under alla kategorier som jag skulle vilja ha. Men att inreda barnrummet när jag vet kön är något jag ser fram emot.

 • Gunilla Egelstad skriver:

  Danska företag som med fokus på hållbarhet, giftfria och miljövänliga produkter.
  En nattlampa eller en fin lekmatta tiöl barnbarnet Juni!Tror hon så glad skulle bli!

 • Mikaela skriver:

  Hej, en tävling helt i min smak!
  1/ De är alla giftfria och miljömärkta. De är även alla varumärken från Danmark.
  2/ Vilken underbar kundvagn i trä från Plan Toys, den skulle min 2-åring älska. Hon vill alltid ha en egen vagn när vi handlar men ibland behöver denna mamman lite egentid i affären då hade det ju varit en dröm att ha en sån här hemma att leka med!
  Trevlig söndag! 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Samtliga varumärken är från Danmark, deras produkter är giftfria, miljömärkta samt GOTS-certifierade. Jag skulle vilja påstå att stilen är skandinavisk med många färginslag från naturen. De har barnens bästa i åtanke men varje trendkänslig förälder faller såklart som en fura för de stilsäkra produkterna.
  2. Min inredningsfavorit är helt klart taklampan i form av en drake från Roommate. Mitt barns rum får gärna upplevas som ett rum där fantasin kittlas och utmanas, där leken skapar skratt och utveckling och där inne möter ute. Lampan passar helt enkelt perfekt i barnrummet här hemma.

 • Malin G-M skriver:

  1. Danskt, miljövänligt och giftfritt!
  2. Någon av deras snygga skötväskor. Med förra barnet gick jag runt med en vanlig väska pga hittade ingen fin, men väskorna Storksak var ju perfekta.

 • Jessica Åkesson skriver:

  De är från Danmark, är miljövänliga & giftfria.
  Nu i september kommer det en liten knodd och jag hade mer än gärna velat köpa "ROOMMATE – VÄGGLAMPA" & CAM CAM – SÄNGHIMMEL till honom/henne. Hade gjort sig otroligt fint i rummet.

 • Malin skriver:

  1. Alla de fina produkterna är giftfria och miljömärkta och av hög kvalitet. Dessutom dansk design?
  2. Jag skulle köpa den grå sparkdräkten från House of Jamie.
  Den skulle jag ge till en liten kille som är född förtidigt i v. 32. Han är en liten kämpe som man vill omge med de mjukaste och bästa materialen!

 • Sofie skriver:

  1. Dansk design som är giftfritt och miljömärkt!
  2. Nu åker vatten- och vällingflaskorna i plast ut,
  jag har börjat plastbanta hemmet tillslut!
  Klean Kanteen-flaskorna är drömmen till mina små,
  klart man vill att de det allra bästa ska få.
  Frida och Fritjof var en fantastisk upptäckt,
  som nu mitt miljötänk återuppväck!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.