Annons

Annons: Tävla och vinn posters från Miniroom

Den här veckan har två läsare chansen att vinna två valfria posters från Mrs Mighettos nya kollektion The Lake Stories, via Miniroom. Kollektionen ”The Lake Stories” beskriver Mrs Mighetto så här: The Lake Stories utspelar sig vid en sjö som man endast kan komma till genom en hemlig portal, vilket vi vågar lova, inte är lätt. Bakom portalen bor de uppfinningsrika Havsbyggarna, tillsammans med sjöns väktare, drakar och sjöjungfrur. En av dem berättar sagor för att hålla alla uppmärksamma och förberedda om de elaka Sagojägarna våga komma tillbaka… Alla motiv från Mrs Mighetto säljs endast i en begränsad upplaga per kollektion. Det totala vinstvärdet ligger på cirka 900 kr. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom en vecka. Lycka till!

 

1) Vilket motiv från Mrs Mighetto är din favorit och varför? Motivera kort.

2) Var skulle du hänga upp din vinst och varför? Motivera kort.

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Sara P som tävlade 2018-04-11 kl: 21:44:23 och Sofie som tävlade 2018-04-09 kl:13:26:46 och har utsetts till vinnare. Maila era kontaktuppgifter till Trendensers infomail (klicka i högerspalten) så kommer er vinst inom kort! 

Tävlingen pågår t.o.m. den 16/4 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Bästa bidrag utses av en jury från Miniroom och det kan ej överklagas. Två posters per vinnare ligger i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du enligt personuppgiftslagen (1998:204) att Trendenser får behandla dina personuppgifter. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Therese skriver:

  1) Mr Edward är helt klart min favorit! Motivet känns ”liten men tuff” och det tycker jag är viktigt. Man ska vara snäll men bra att våga vara lite ”tuff” också. 🙂
  2) Jag skulle hänga upp den i min dotters (7 månader) första egna rum. Vi flyttar den 14 april, från liten 1:a till ett radhus. Och som jag ser fram emot att få inreda hennes rum!

 • 1.Jag bara älskar den nya kollektionen,det mystiska .Det sätter igång fantasin och man drömmer sig bort.
  2.Mitt barnbarn skulle få hänga upp dem i sitt nya rum.

 • Caroline skriver:

  Miss Laura är min favorit bland Lake Stories-motiven! Med sitt underbara röda eldhår och dom smä djuren vid sin sin sida får hon gärna vaka i min dotter Maxines rum och sprida sitt lugn och sia om att framtiden blir god! Det är så fint att motiven har sin egen betydelse och Miss Laura träffade mig rakt i hjärtat <3

 • Ulrika Vedin skriver:

  Miss Emma för hon är lika söt som min systerdotter Emma.
  Skulle ge den till systerdottern att hänga i sitt rum, hon skulle älska den.

 • Alexandra Ruane skriver:

  1. Åå, så svårt att välja bland posters så fina!
  Faller ändå för Cotton Candy eftersom den påminner om min lilla butik i Kungsbacka. En mobil liten cheese truck vid namn Bubbel & Brie.
  2. Jag hade satt Cotton Candy i vårt kök för den är minst lika fin som inredningsdetalj i vuxenrummen som i barnrummet. Kanske önskar sig dottern Ruby en liknande poster och då får det bli Miss Emma! Det bästa med era posters är att de för tankarna till naturens, sagornas och drömmarnas värld. Underbart!

 • Frida skriver:

  Miss Penny från cirkuskollektionen. Den påminner mig om min dotter som älskar att åka slänggungorna på Gröna Lund, något även jag uppskattar med vacker utsikt över Stockholm. Älskar så klart också tanken bakom miss Della!
  2. Jag skulle hänga postern i min dotters rum som precis har fått ny kulör på väggarna.

 • Anna F skriver:

  1. Min absoluta favorit är Miss Della som är så otroligt vacker. Hon är en symbol för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn. Även 25kr för varje affisch som säljs går oavkortat till hjärnfonden. Så otroligt fint gjort!
  2. I barnens rum. Dom hade älskat tavlorna.

 • Sofie skriver:

  1. Miss Della och dear Elephant är mina favoriter. Texterna till dem berör mig väldigt mycket, och jag får en klump i halsen av dem. Så otroligt fina.
  2. Miss Della skulle jag vilja ha i mitt sovrum faktiskt, som en fin påminnelse.
  Dear Elephant hade jag hängt upp i min pojkes rum. Men, han hade nog fått Mr Tom, eller något annat motiv som han fastnar för (och som finns tillgängligt)

 • Enma skriver:

  1.Mr Tom /Flying Boat, vilka båda är så vackra med så fina berättelser. Mr Tom är ju supersöt! Båda inger ett fint hopp tycker jag.
  2. I höst flyttar vi äntligen till större, och vår son får ett eget rum så de skulle hänga fint där.

 • Louise skriver:

  1. Skulle vilja vinna Miss Laura, tycker den är så magisk i färgerna.
  2. Den skulle bli så himla fin över sängen på min dotter Siris rum.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Miss Bella – tycker den är vacker och jag gillar historian bakom. Den skulle passa perfekt till min stora dotter som har samma egenskaper som Storasyster Bella – lojal, omtänksam och storsint.
  2) mina två döttrar har fått varsin tavla att hänga i sina rum

 • louise hietanen skriver:

  1.Miss Della helt klart, just den berör sådär extra i hjärtat!
  2. Den skulle hänga fint i Lovelias nymålade gröna rum <3

 • Maria skriver:

  Min favorit är Miss Laura med sitt underbara röda hår som påminner om barndomens favorit Anne på Grönkulla och om skogsutflykterna vi brukade göra.
  Hon skulle få hänga ovanför min dotters säng som turligt nog för mig står i mitt sovrum!

 • Mia Jansson skriver:

  Mr Tom/Flying Boat
  Jag skulle behöva inreda ett hörn i mitt vardagsrum för de barn som kommer hit på besök. Nu är det så kallt och tråkigt i mitt vita rum, men barnhörnan behöver ju inte alls vara så.

 • Charlotte skriver:

  1 ABC är mitt favoritmotiv för jag har letat länge efter en poster med alfabetet som är snygg, och denna är ju jättefin!
  2 Jag skulle hänga den ovanför våra flickors gemensamma skrivbord.

 • Sanna skriver:

  1. Hade valt söta fina Mr Edward!
  2. Den hade fått plats i vår snart ett-åriga sons rum! Hade blivit en perfekt födelsedagspresent att kunna göra rummet än mer ombonat.

 • Malin skriver:

  1. Miss Bianca. (Min dotters namn, älskar namnet och en tavla med ett budskap)
  2. Över min dotters säng. Hon älskar djur och skulle tycka tavlan var fantastisk.

 • Sandra skriver:

  Den jag gillar allra mest är Mr Francis då den påminner så himla mkt om min son. Blir liksom lycklig varje gång jag ser den.
  Vinsten skulle jag hänga i hallen eller i sonens rum, någonstans där man ofta tittar:)

 • Sophia skriver:

  Miss Laura är min absoluta favorit av två anledningar. Jag ville att min dotter skulle heta Laura men inte min man och så samlar jag på rådjur till just henne. Så, att få sätta upp en Miss Laura med rådjur på motivet i hennes rum skulle vara en fin symbolik.

 • Jenny skriver:

  Miss Ines är min favorit. Den får mig att tänka på John Blund och hade därför passat perfekt över spjälsängen till bebisen som är beräknad att komma om tre veckor!

 • Linda skriver:

  1. Flying boat är min favorit, drömsk och fantasifull.
  2. Ska inom kort inreda min lillas nya rum, han fyller snart 1 år. Vill ha det så där drömmigt pastelligt på väggarna och i textilier med möbler i trä.

 • Mikaela skriver:

  1. Miss Laura är min favorit – en sådan magisk och harmonisk stämning som jag tror att både vuxna och barn kan drömma sig bort i.
  2. Jag skulle hänga den i vårdotter Astrids rum, bredvid hennes bokhylla.

 • Josefine skriver:

  Hej!
  1. Miss Gertrud! För mig är detta en kvinna/flicka som står på toppen av världen men med bägge fötterna på jorden. Hon ser stark, respektingivande och självständig ut, men samtidigt också sårbar och näpen. Hon symboliserar för mig, möjligheten för en tjej att vara just allt detta och att det inte är något motsatsförhållande mellan att vara självständig, stark och kunna gå sin egen väg gentemot att vara känslig, ödmjuk och sårbar.

 • Josefine skriver:

  Attans dator, tryckte för snabbt.
  2. Jag skulle placera den ovanför dotterns säng. Vi har precis möblerat om och målat om och jag ska nu äntligen börja inreda med noggrant utvalda saker. Denna skulle få hedersplatsen!

 • Pernilla H skriver:

  1. Miss Laura. Ljuvlig i sin komposition, färgerna och de små djuren. Anar jag ett rådjur?
  2. Den skulle få hänga utanför min dotters rum och skapa ett fint blickfång i den vita korridoren.

 • Sara skriver:

  1.ABC är min favorit, har aldrig tidigare skådat en sån fin alfabetsposter. Jag minns att jag hade en själv när jag var liten som var till väldigt stor hjälp för att lära mig läsa och skriva. Med en sån fin poster kommer vår dotter lära sig på nolltid.
  2. Jag skulle hänga upp den i vår dotters rum vid fotändan av sängen så hon kan kika på den när hon ligger i sängen, samt att den då syns i hela rummet. Inte lätt med ett litet barnrum och få in fina men samtidigt lärorika element.

 • Jenny K Lindberg skriver:

  1. Miss Eva!
  För att hon är avbildad som fri och lite finurlig. En figur som utstrålar en känsla jag gärna ger vidare till mina barn!
  2. Den skulle få hänga i min äldsta dotters rum. Det saknas en större tavla på en av väggarna! Den skulle passa bra där då den motstående väggen har en tapet med fjärilar i liknande stil/färger!

 • Sophie skriver:

  1. Miss Della eftersom det är en verklig stark vacker och kämpande person och familj bakom.
  2. I min dotters rum för de passar hennes personlighet så bra.

 • HelenaD skriver:

  1. Mr Edward är min favorit dels för att den är så fin och sen är jag helt såld på den fina berättelsen. Att sonen storgillar drakar hjälper förstås till!
  2. Min son skulle förstås få den. Dottern har redan en sedan många kollektioner tillbaka, och hade varit kul med varsin!

 • Anna Sundbärg skriver:

  1. Mr Jack från kollektionen Les Petits är min favorit, så stillsam och så vacker.
  2. Om jag vinner kommer vinsten att hänga på väggen i rummet som vår 4-åring delar med mig och min man. Dessa fina motiv är även vackra att som vuxen titta på, så det skulle passa väldigt bra!

 • Jessica S skriver:

  1. Miss Della är min absoluta favorit. Jag arbetar med personer med funktionsnedsättningar vilket är en fantastisk förmån. De må sakna vissa kroppsliga funktioner, men är rikt välsignade med andra förmågor. Miss Della påminner mig om dessa personer, och om att jag har världens bästa jobb! Dessutom går 25 kr av varje såld poster oavkortat till Hjärnfonden, vilket gillas!
  2. Jag skulle självklart hänga upp bilden på Miss Della på mitt kontor som en symbol för alla de färgstarka personer som jag arbetar med och som sprider så mycket magi till sin omgivning ?

 • Åsa Broberg skriver:

  1. Miss Eva,för hon och hennes berättelse personifierar min dotter. Klänningen, fjärilarna, glädjen och styrkan.
  2. I min dotters rum, en tjej som håller på att förvandlas från liten till stor skoltjej

 • Sara P skriver:

  1. Miss Eva, en sann vän som lättar upp tunga dagar för sina vänner genom sin magiska medicin. Det är vad livet är all about, glädje ❤️
  2. I min egen glädjespridares rum, miss Eva påminner henne om att genom att vara sitt sanna, tokiga jag, så glädjer det även andra ❤️

 • KP skriver:

  1) Miss Laura – förutom att motivet är helt underbart så gillar jag att hon uppskattar och bryr sig om miljön och djuren – ett fint budskap att få in hos barn!
  2) Jag skulle ge ett av vinstprinten till en vän som blev mamma för en vecka sedan – en finare välkommen-hem-present är svårare att tänka sig! Det andra skulle jag hänga på vår dotters rum!

 • Frida R skriver:

  1. Miss Ines är favoriten. Ganske för att jag har en egen Ines hemma. Min egna lilla sagoberättare.
  2. Miss Ines skulle såklart få hänga i Ines rum ovanför hennes säng.

 • Josefin skriver:

  1. Miss Laura är favoriten, och jag gissar att min lilla Juni också håller den som favorit. Jag älskar den drömska känslan, Juni älskar djur i alla varianter.
  2. Väggarna i Junis rum är fortfarande lite kala, vi har låtit hennes rum växa fram långsamt och valt att ha sparsamt med prylar. Miss Laura skulle ge rummet lite extra sagokänsla, helt perfekt i ett barnrum.

 • Maria skriver:

  Hej!
  Vilken härlig tävling, man kan ju aldrig få nog av Mrs Mighettos motiv! Det svåra blir ju bara när man ska välja en favorit…
  1. Just ikväll känns Miss Laura som min favorit! Utöver att det var ett underbart motiv så även bl a för berättelsen bakom och hur den för mig kom att representera det jag försöker lära mina barn om att ta hand om varandra samt djur och och natur, och hur viktigt det är att man verkligen lyssnar på andra och är förstående och empatiska.
  2. Den skulle få hänga i sönernas rum bredvid två mindre motiv från en tidigare kollektion. Färgerna är precis rätt för att ge balans till de andra tavlorna och dessutom finns ingen större djurvän än min yngsta son, så motivet skulle göra honom överlycklig samtidigt som det skulle inspirera äldre sonens fantastiska fantasi!

 • Kim skriver:

  Men så fin nya kollektionen är. Blev så förtjust i Flying boat och vågar nog påstå att det är den stora favoriten, nånsin. Färgerna, motivet, stämningen den ger.
  Jag skulle ge bort affischerna jag vann. I fredags fick jag nämligen veta att min kusin (som är lite som en halvbror sen min moster gick bort alldeles för tidigt) ska bli pappa. Det ska bli så fantastiskt med en liten bebis i närheten och jag är helt säker på att han och hans tjej skulle älska att inreda barnrummet med Mrs Mighetto.

 • Kim skriver:

  Men så fin nya kollektionen är. Blev så förtjust i Flying boat och vågar nog påstå att det är den stora favoriten, nånsin. Färgerna, motivet, stämningen den ger.
  Jag skulle ge bort affischerna jag vann. I fredags fick jag nämligen veta att min kusin (som är lite som en halvbror sen min moster gick bort alldeles för tidigt) ska bli pappa. Det ska bli så fantastiskt med en liten bebis i närheten och jag är helt säker på att han och hans tjej skulle älska att inreda barnrummet med Mrs Mighetto.

 • Sanna skriver:

  Mr. Edward, eftersom han påminner om min äldsta dotter de stora ögonen och hennes envishet och styrka, oftast i det tysta.
  Tavlorna skulle hänga ovanför mina döttrars sängar. Att ha något vackert att titta på och ta med sig in i drömmarnas land.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Miss Della ♥ Alltså denna fantastiska lilla flicka och hennes lika fantastiska familj. All kärlek hon sprider utan att ens veta om det. Jag blev så glad när Mrs Mighetto valde att göra en poster på just Della.
  2, Min yngsta dotters vägg hade vinsten fått hänga på. Hon är den enda i faniljen utan ett Mrs Mighetto print i rummet och det bör vi ändra på snarast!

 • Jeppe&Jullan skriver:

  1) Miss Gertrud.
  Även den minsta kan åstadkomma något storartat.
  2)
  Hon har ögon som glittrar och vind i sitt hår,
  min älskade dotter som nyss fyllt tre år.
  Hon har ben som vill framåt med hisnande fart,
  och magiska sagor är sådär härligt självklart.
  Vill hennes sovrum få smycka,
  av allra bästa sort och lycka-
  för Mrs Mighettos kärlek och magi-
  ger hennes sovrum önskvärd harmoni.

 • Elin S skriver:

  1. Miss Laura. Utstrålar sån fin kärlek till djuren!
  2. Min dotters rum renoverades för ett år sedan, men väggarna är fortfarande tomma och väntar på rätt motiv. Kanske dags nu? 🙂

 • Emma f skriver:

  1. Älskar MISS Emma, utstrålar kärlek och en sorts envishet. Denna hänger lämpligt nog ovanför min dotters säng. Världens snällaste, roligaste men dock väldigt liten envis unge.
  2. Har jag turen med mig kommer den placeras mellan barnens rum. Så att hela familjen kan få njuta av den, fantastiska print som utstrålar styrka?
  /Trevlig måndag mvh Emma F

 • Therese skriver:

  1. Mer Edward är favoriten, han känns som en sann hjälte som utan tvekan kan inspirera barnen till att plocka fram sina allra bästa egenskaper.
  2. Just nu håller jag på att inreda min 3 månader gamla sons rum och jag vill verkligen skapa en mysig känsla med massor av intryck, därför hade dessa tavlor fått en alldeles speciell plats där inne.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.