Annons

Annons: Armband på köpet och 15% rabatt på Daniel Wellington

Äntigen har vi fått lite värme i luften och det har blivit dags att damma av vårgarderoben! I samarbete med Daniel Wellington vill jag tipsa om att uppdatera dina accessoarer istället för att köpa nya kläder och skor. Just nu får alla som beställer en klocka från Daniel Wellington ett extra armband på köpet. Ange koden TRENDENSER i kassan så får du dessutom 15% rabatt på ditt köp fram till 24/4 2018. 

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
* Inlägget är ett betalt samarbete med Daniel Wellington

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Hej! Var kommer jackan ifrån? Tusen tack!

 • Lina skriver:

  Med risk för att låta lite gnällig men DW känns ju långt ifrån ett hållbart märke. Är det inte bara Kina-klockor med lite snyggare design? Hur länge håller en sådan? Är det inte bättre att uppmana folka att köpa en vintageklocka från nåt mer anrikt märke (finns från några hundralappar på tex Tradera) än att bara konsumera nytt av taskig kvalitet? Om jag har fel och DW är ett schweiziskt kvalitetsur så ber jag givetvis om ursäkt på förhand. Sen har jag full förståelse för att du som bloggare behöver tjäna pengar på samarbeten och annonser men finns det inte andra företag med en mer hållbar affärsmodell (ur miljösynpunkt)?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.