Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på 2000 kr från Beslag Design

Den här veckan ligger ett härligt pris i potten för dig som vill ge hemmet en stor makeover, med liten insats. Beslag Design har lagt ett presentkort på 2000 kr i potten vilket ger en bra grundplåt för att byta kökshandtag, knoppar på en byrå, garderobshandtagen i sovrummet eller ge hallförvaringen en extra guldkant. Beslagdesign har också fina döttryckare och andra detaljer. Kolla in deras sortiment HÄR och svara på två frågor i kommentarsfältet på bloggen inom en vecka för att vara med i tävlingen. Lycka till!
 

1) Vilket produkt från Beslag Design är din favorit. Motivera kort varför. 
2) Vilket rum eller möbel skulle du uppdatera om du vann presentkortet och hur skulle det förändra din tillvaro?

 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Katharina som svarade 2018-03-20 kl 13:32:07. Hör av dig med din adress så kommer vinsten inom kort!
Tävlingen pågår t.o.m. den 26/3 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Bästa bidrag utses av en jury från Beslag Design och det kan ej överklagas. Ett presentkort ligger i potten. Vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen samtycker du enligt personuppgiftslagen (1998:204) att Trendenser får behandla dina personuppgifter. Läs mer om tävlingsvillkoren HÄR

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristin skriver:

  Vilken drömtävling!
  Jag har en klar favorit, eftersom det är något som står på min agenda just nu. Vi ska byta handtag i hela huset. Just nu är det olika dörrar och handtag överallt och det ger ett sådant stökigt intryck. Det här är något som skapar otrolig oro hos mig, särskilt nu när jag är mammaledig och är hemma hela tiden och ser guldhandtag, svarta, silver. Och olika stilar!
  Jag är fullkomligt förälskad i DÖRRHANDTAG KASTRUP 04 LÄDERLINDAT
  Herregud vad tidlöst, elegant och snyggt!

 • Fanny skriver:

  MEN vilken bra tävling! Hade passat oss så bra!!
  1. Älskade Helix-handtagen som du har på bilden i inlägget, i mässing: https://beslagdesign.se/produkter/145/1726/4830/handtag-helix-224-med-bricka-m%C3%A4ssing/
  2. Jag skulle uppdaterat köket med nya handtag. Det är ändå vår plan, eftersom våra luckor ska lackas om. Vi har ett jättefint Ballingslöv-kök, men är inte nöjda med björkluckor, utan dessa ska lackas gråa istället. Och nya handtag hade ju varit drömmen.
  Håller tummen hårt!

 • Linnea skriver:

  Mina föräldrar har äntligen bestämt sig för att göra något åt sitt kök, de tänker inte byta luckor men måla dem, tanken är grått och då tycker jag det hade varit perfekt att byta handtag för att bidra till en mer uppdaterad look, förnicklade handtag med brunt tärnsjöläder hade blivit oerhört snyggt men kommer också att stå sig framöver, något mina föräldrar uppenbarligen värdesätter, tidlöshet och hållbarhet!

 • Anna . P skriver:

  Perfekt, har suttit och letat handtag till våra köksluckor ett tag nu, så det här kom ju väldigt lämpligt.
  Handtag 1353-96 Brunt Tärnsjöläder polerad mässing/läderlindat brun – dessa skulle jag vilja ha, och hade satt dom på alla våra luckor & lådor i köket!

 • Evelina skriver:

  1) jag älskar handtag 1353 i förnicklat utförande med eller utan skinnlindning. Klassisk och enkel som kommer hålla i många år.
  2) vi har väldigt vassa och kantiga handtag i vårt kök idag. Jag är ständigt rädd för att mina två småttingar där hemma ska göra illa sig. Med nya handtag så skulle barnen kunna få vara med och hjälpa till i köket i mycket större omfattning än idag, så för oss skulle det faktiskt förändra tillvaron snarare än bara göra köket snyggare 🙂

 • Kimberley skriver:

  Vilken alldeles passande drömtävling.
  1. Skulle jag vinna skulle det direkt gå till köket.
  Vi har tillfälliga handtag i köket som jag varje dag fastnar i och tagit sönder otaliga klädesplagg.
  2. Googlar handtag varje dag och mina favoriter är Brohult m-128 svart handtag förnicklad. Hade gett vär känsla en helt annan känsla 🙂

 • Lisa skriver:

  1. Handtag 1353 (kromhantag med svart läder).
  2. Vi har precis lämnat in köksluckorna på målning då vi håller på med en köksrenovering version light. Dessa beslag står redan på inköpslistan och kommer bli perfekta! Ett mörkt ek kök med svart bänkskiva kommer bli mörkblått nertill och vitt övertill. Rostfri bänkskiva och en knivlist i svart läder plockar upp handtagen perfekt!

 • Åsa K skriver:

  1. Toalettvred Kastrup-50. Enkelt, lite annorlunda och passar in i vår försiktigt moderniserade 60-talstegelvilla.
  2. Badrummet på bostadsvåningen har saknat lås sedan vi flyttade in för två år sedan. Med två kolikbarn som ständigt velat ammas och bäras har jag inte reflekterar så mycket över det. Men nu vill den här trötta mamman få bajsa ifred! ?
  Skulle samtidigt passa på att byta ut handtagen på badrumskomoden. Jag misstänker starkt att den tidigare ägaren har svarvat dem själv.

 • Rebecka skriver:

  Hej,
  Favoriten måste vara mässing handtaget med brunt skin HANDTAG 1353 så det är enkelt och klassiskt med en tvist.
  Dessa hantag skulle vara så snygga mot våra mörkblå köksskåp och precis där skulle jag sätta dem

 • Kristine skriver:

  Drömmer om att få Mood knoppar i vårt kök som vi ska göra en totalrenovering av. Vi köpte ett gammalt radhus i somras och det blir ständigt avkall på vad vi egentligen vill ha för att kunna hålla budget. Vore fantastiskt att verkligen få precis de knoppar vi vill i köket just för att knoppar och handtag sätter sådan ton i rummet!

 • Malin skriver:

  1) Handtag Royal är min favorit. Den är enkel och vacker med sina rena linjer, och dessutom praktisk med skyddsbrickan.
  2) Det är detaljerna som gör rummet, och med de här handtagen skulle jag verkligen kunna njuta mer av vårt sovrum! Sovrummet dubblerar nämligen som arbetsrum för mig och min man (dottern har fått ett eget rum nu och vi får tränga ihop oss lite till), så på 12 kvm ska det rymmas dubbelsäng, läshörna, varsitt skrivbord (med plats för datorer och hobbyprojekt), förvaring för halva Panduro och halva Kjell & Co samt våra kläder. Jag ska dessutom kunna sova medan han sitter uppe och fifflar med sitt. Poängen är att vi ändå har fått in mycket fint, men en detalj som stört mig sedan inflytt är handtagen på de tre garderoberna (som sitter på alla 8 garderober samt köket i lägenheten). Det är någon slags 90-talsdesign i bok tror jag, de är klarlackade med rund form och stör mig så fort jag ser dem. Men det är så mycket annat ekonomiskt som måste prioriteras bara, så det blir liksom aldrig handtagens tur. Drömmer dock om dessa 🙂 De skulle matcha upp fint mot de rostfria gångjärnen och elfa-skenorna vi har intill. Det skulle vara så skönt att få landa i att rummet är färdigt.

 • Lisa Jonasson skriver:

  1. Handtag Loop i svart läder och svarta knoppar är min favorit!
  2. Har länge suktat efter dessa handtag till mitt kök. Jag och min sambo flyttade in i vårt hus för nästan exakt 1 år sedan. Köket är från 2014 och helt andra handtag som gör att jag måste spackla varje lucka och färga om för att kunna sätta dit dessa handtag. Så är det när köket som finns i huset var de dåvarande ägarnas drömkök. Men med lite ändringar här och var (särskilt handtagen) så blir det mitt drömkök! Evigt tacksam om jag vinner tävlingen som en sponsring till mitt nya kök. Det blir också en fröjd för ögat!

 • Alex skriver:

  1. Handtaget Kastrup lindat i svart läder tycker jag är supersnyggt.
  2. Jag skulle använda Kastruphandtagen på vår övervåning, att ha en genomtänkt helhet och skippa "standard handtagen" kan verkligen ge ett lyft till ett helt hus!

 • Christina skriver:

  Precis när vi kommit överens om att måla om luckorna i köket i vår nya funkis vila så dyker denna tävling upp!
  Handtag helix mattsvart 224 hade suttit så fint till den grå färg vi valt!
  Hoppas verkligen på tur! 🙂

 • Sara skriver:

  1. Definitivt HANDTAG 1353 med brunt naturgarvat läder från Tärnsjö. En design som är hållbar ur två perspektiv, både visuellt tidlös men också med gjort material som respekterar naturen. Två flugor i en jättebra designsmäll helt enkelt!
  2. Jag har flyttat runt i andrahandslägenheter i större delen av mitt liv och aldrig bott på ett ställe mer än 1 år, men nu har jag äntligen landat ett förstahandskontrakt – en hyresrätt. Supertaggad att äntligen ha en egen lägenhet och få lägga tid på att inreda och göra den till mitt hem, ett ställe att landa. Tyvärr får man ju dock inte göra mycket i en hyresrätt, men något som man får göra och som skulle ge det ett extremt lyft är dock nya handtag till luckorna! Det skulle betyda sjukt mycket att få lite hjälp på traven med att uppdatera dessa. Tror det skulle bli magiskt snyggt!

 • Annie skriver:

  Hej
  Jag gillar verkligen de naturlädwelindasw rostfria!
  Mitt kök ör i stort behov av nya handtag, de gamla är fula och går inte att få rena men hittar inga snygga i cc 96! Hjälp!

 • Jenny Thorsen skriver:

  1. https://beslagdesign.se/produkter/137/1426/3688/handtag-1353-96-svart-t%C3%A4rnsj%C3%B6l%C3%A4der-f%C3%B6rnicklad-l%C3%A4derlindat-svart/
  Efter en lååång och kämpig process för att få bygglov ska vårt projekt äntligen starta. Att omvandla vårt 60-tals tegelhus till en form av skånelänga i industriell stil.
  Dessa handtag skulle bidra till sista finishen i vårt kök.
  2. Många bäckar små. Vägen mot drömhuset blir dyrt och lite hjälp på traven hade varit välkommen i all stress.

 • Helena Aspengren skriver:

  1. De olika alternativen för källsortering tyckte jag såg mkt intressant ut med många olika lösningar som förenklar vardagen med sopsorteringen vilket jag tycker är viktigt. Dessutom de mattsvarta handtagen från HELIX & PITCH till våra nya skåluckor.
  2. Vi ska påbörja en köksrenovering och jag letar smarta och snygga lösningar som ska fungera i vardagen. Bland annat färgen på luckorna och handtagen ska vara både snygga och praktiska. Källsorteringen vill jag ska komma in smidigt i köket och gillade alternativen som Beslag Design hade. Tur att jag gick in och tittade =)

 • Anonym skriver:

  Handtag 1353-128 förnicklad med brunt Tärnsjöläder är min favorit. Vi står just nu inför en köksrenovering och provar olika idéer, bl a att behålla befintliga stommar och ge köket ett lyft med nya luckor och handtag. Dessa i kombination med varmgråa luckor är drömmen. Det skulle ge mig och min familj ett kök att njuta av och umgås i i många år till.

 • Sara skriver:

  Handtag 1353-128 förnicklad med brunt Tärnsjöläder är min favorit. Vi står just nu inför en köksrenovering och provar olika idéer, bl a att behålla befintliga stommar och ge köket ett lyft med nya luckor och handtag. Dessa i kombination med varmgråa luckor är drömmen. Det skulle ge mig och min familj ett kök att njuta av och umgås i i många år till.

 • Sara G skriver:

  1. Hörnkarusellen "magic corner", jag har aldrig sett den förut och den är ju så smart! Man utnyttjar mesta möjligt av hörnet, alla korgar kommer ut i ljuset och den har inte en täckt botten, perfekt! Jag valde att strunta i hörnkarusell i vårt kök, men hade jag vetat om denna då vi gjorde om så hade jag nog tänkt om.
  2. Jag får ett starkt ha-begär till läderhandtagen, men då vi nästan nyss gjorde om kök och faktiskt har nya handtag så skulle jag välja något som vi faktiskt behöver mer, källsortering!
  Vårt kök/hus/liv skulle få ett sånt lyft om vi fick undan påsar med gamla konserver och glasburkar från golvet, eller dom där ursköljda pantburkarna som kan stå i två-tre veckor på diskbänken.
  "Handy collector" skulle hjälpa mig få ett mer städat och ordnat hem, samt göra resan till återvinningscentralen smidigare!

 • Eva skriver:

  1. Helix är en riktig favorit som verkligen sticker ut. Det skulle ge lite mer edge till vårt ganska intetsägande kök.
  2. De tidigare ägarna bytte dessvärre ut beslagen på våra spegeldörrar från 20-talet till några moderna varianter som inte alls passar huset. Jag skulle därför vilja återställa dem till sin forna glans och Balder i krom skulle göra just det. Sen skulle jag köra lite Helix handtag också bara för att de är så snygga.

 • Frida skriver:

  1. Jag fullkomligt förälskade mig i handtaget Pitch som även syns på din bild.
  2. Jag har nyligen investerat i ett Ivar-skåp från Ikea till min hall. Skåpet har jag planerat att måla om i en ljusgrå nyans. Det hade verkligen varit pricken över i:et med dessa snygga handtag. Jag gillar verkligen konceptet att förvandla enkla möbler med små detaljer som handtag!

 • 1353-128 är en favorit! Med Ikea-garderoberna i hallen dom uppdaterats med Superfronts dörrar skulle de förtrollande handtagen förgylla såväl vår hall som vår vardag. Handtag med kvalitet och design som håller över enerationer är en fin investering för familjen och för miljön. Vi Tavnäs er gärna handtagen på nya ställen med tiden där de kan liva upp en gammal möbel eller kökslucka.

 • Maria skriver:

  1)Knopp SP5-30 vit/oxid och Skålhandtag 4016 tennoxid. Ger en fin fransk känsla.
  2) Har precis köpt ett hus som har ett kök från 80-talet. Köket är murrigt brunt idag och med fina ljusa grå luckor och så dessa handtag skulle bli så snyggt. Skulle göra att man vill vara i det köket hela tiden och baka och laga mat.

 • Hanna skriver:

  1.HANDTAG HELIX i mattsvart. Maskulin, stilren och helt i min mans smak. Vi har under några veckor sökt handtag till vårt kommande kök. Bygger nytt och flyttar in i november
  2.vårat kommande kök är redan färigplanerat, men har inte hittat de handtag som tilltalar både min man och mig. Att kunna ge ett presentkort på HELIX handtag till min man i födelsedagspresent hade underlättat både för mig att hitta en lämplig födelsedagspresent samt att vi slipper leta efter beslag till köket mer. Min man blev helt tagen i HELIX
  mattsvart.

 • Linnéa skriver:

  Den sista mars flyttar vi in i ett nyproducerat parhus. Vi kommer i köket ha luckorna ”form” från marbodal, men har lyckats förhandla oss till att få köket utan handtag då vi endast hade tre, enligt oss, tråkiga handtaget som var tillverkarens alternativ. Vi har länge tittat på lite roligare handtag som är lite mer ”oss” och som har lite mer personlighet. Föll direkt för handtaget 1353 i mässing och läder. Vore grymt snyggt att ha i det nya sterila köket. Ha en fin dag! Kram

 • Viktoria skriver:

  1. Handtag Helix- i mattsvart! Stilren och modern.
  2. Vi har en inbygd garderob i sovrummet som är har sett sina bästa dagar. Jag har ända sedan vi flyttat in velat göra något åt den men ändå behålla den. Sovrummet och garderoben ska målas i en duvblå färg och garderoben skulle bli så fin med dessa handtag. Det skulle verkligen lyfta hela rummet.

 • Stina skriver:

  Vilken möjlighet! Familjens favorit är Handtag Rio-128 mattsvart!.
  Vi hottar upp vårt kök just nu och handtagen som vi har idag är inte bra! Varje gång vi torkar av köksluckor gör vi oss illa på dessa så dom ska veck! Och in med nya mattsvarta som kommer vara super till vår nya bänkskiva i svart.

 • Li skriver:

  1. Handtag 1353 opolerad mässing. Stilren, men fortfarande lite karaktär.
  2. I vårt nyinflyttade hus står ett relativt nyrenoverat kök. Så en renovering motiveras inte, men med nya handtag så skulle det kännas mer som vårt!

 • Birgitta skriver:

  1. Handtag 21213-128 rostfri look
  2. Köket är för fint för att renoveras, men med nya handtag skulle det bli mer min stil. De gamla handtagen får flytta ner i källaren till skåp dom har trasiga handtag.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Skålhandtag 3922 är jag lite extra svag för. Är fortfarande lika förtjust i Skålhandtag som när de blev poppis för några år sen.
  2, Jag hade bytt knoppar & handtag i köket. Vi har precis renoverat hallen och öppnat upp mot kök & vardagsrum. Så nu behöver vi ju såklart uppdatera lite i köket så allt passar ihop bättre ☺ Handtag är ju ett lätt sätt att förnya och förändra.

 • Marika skriver:

  1. Har länge haft en förkärlek för deras dörrhandtag Skagen i krom. Så stilrena, bekväma att använda och lyfter looken på både färgglada och kritvita innerdörrar.
  2. Ligger i startgroparna för att måla om våra innerdörrar och vill självklart byta våra knarriga standard från 90-talet mot snygga Skagen krom!

 • Ulrika skriver:

  Hej!
  1. Min favorit är handtaget Brohult. Gillar kombinationen metall och trä samt det klassiska utförandet som passar både modern och äldre stil.
  2. Har haft den på min önskelista ända sedan vi började planera nytt kök. Tyvärr har vi ännu inte haft råd att göra köket, som är anno 1983, som vi har levt med i 5 år nu och som nu faller sönder. Vi hoppas kunna göra det nästa år och ett presentkort skulle vara en bra bit på väg. Att få sätta Brohult på en åskgrå kökslucka med träskiva är just nu min dagdröm.

 • Chatarina skriver:

  1. Handtag Helix, mattsvart med bricka.
  2. Vi flyttade till ett parhus i höstas, jag var inte helt nöjd med handtagen i köket men kunde inte prioritera handtagen i första taget. Att flytta till hus innebär många kostnader till en början och dessutom har jag varit föräldraledig varför många projekt fått ge vika. Jag vill byta ut handtagen i köket eftersom köket skulle få mer karaktär. Då köket har en svart granitskiva skulle dessa sitta som pricken över i:et.

 • Emma skriver:

  1. Min favorit är handtag 1353 förnicklad/svart läder, för att den hårda, blanka metallen ihop med det mjuka, matta lädret ger en skön kontrast.
  2. Handtagen skulle få sin plats på varje garderobsdörr i vårt hem, i hallen och i alla tre sovrum. Det skulle ge en genuin känsla i vår nyproducerade lägenheten, förhöja uttrycket och knyta ihop stilen på förvaringsmöblerna.

 • Ellen Källberg skriver:

  Hej,
  1. Kastrups dörrhandtag med läder får mig att vilja ändra om heja stilen på vår totalrenovering. Supersnygga!
  2. Jag har så många handtag, beslag och knoppar att köpa. Tänk att få möjligheten att slippa kompromissa på något. Men jag skulle nog välja vackra handtag till alla dörrarna inomhus.

 • Sofia skriver:

  Handtag 1353 förnicklat/läderlindat handtag i brunt skulle passa perfekt i vår hall. Har länge tittat och trånat efter handtagen. Vi har en lång garderobsvägg i hallen som skulle få ett enormt lyft av nya snygga handtag. Hallen är ju ändå det första man ser och dessa handtag skulle ge våran nuvarande något tråkiga vita garderobsvägg en helt annan känsla.

 • Ida Hansson skriver:

  Dörrhantaget Balder är en favorit av många fina detaljer som erbjuds av Beslag Design. Efter över ett år med tillbyggnad och totalrenovering av vårt hus från 1908 ska vi inom de närmsta månaderna börja med att sätta känslan i huset! I en omfattande renovering kommer detaljerna vara extra viktiga för att behålla känslan från förr och skapa det hem vi drömmer om, något dessa handtag kan vara en nyckel till! 🙂

 • Lina Olsson skriver:

  1) Mina absoluta favoriter är de vackra, obehandlade mässingshandtagen lindade med brunt läder (Handtag 1353-96 Brunt Tärnsjöläder obehandlad mässing/läderlindat brun). Fullkomligt magiska! Jag inser att de flesta kök jag pinnat på senaste tiden har just dessa handtag så börjar se en röd tråd 🙂
  2) Jag & min sambo har gett oss på en totalrenovering av ett sextiotalshus strax söder om Göteborg, och bestämde oss för att öppna upp till nock i halva huset. Efter ett halvårs rivande & byggdamm får vi nu äntligen snart flytta upp från källaren – och börja funderade på detaljerna, som beslag, och inte bara isolering och spackel! Fantastiskt kul att gå från drömmande till realisering, och dessa beslag hade varit pricken över i:et i vårt egensnickrade kök & första egna hus.

 • Malin Solum skriver:

  1. Knopp Solliden i mässing: elegant & enkel.
  Knopparna skulle sitta på tre garderober i hallen. Jag har precis målat om i hallen i en ljus, ljus grå färg. Knopparna ger hallen det där lilla extra.

 • Louise aronsson skriver:

  1. Knopp 8322 i krom!
  Åh vi har precis flyttat in i en fantastisk 20-tals lägenhet med bl.a ett vackert serveringsskåp. Problemet: köksluckorna har knappt några knoppar utan man får spänna fingrarna å det grövsta för att öppna de sabland lådorn. Jag tror de här kromade knopparna hade gjort sig galant till resterande av orginaldetaljerna!

 • Malin skriver:

  1) Min favorit är: Knopp 401-40 polerad mässing. Stilren, klassisk och passar perfekt hemma hos mig.
  2) Jag hade bytt knoppar på min garderob och byrå och få en välbehövlig enhetlig look med stilren klass. Nu är klassen på möblerna inte topp och det drar ner hela stilen på bohaget.

 • Elin S skriver:

  1. Jag har tidigare spanat in de fina hållarna för toalettpapper. Verkar smidiga och samtidigt tjusiga!
  2. Jag skulle direkt byta till Base 200 toalettpappershållare i mässing på våra badrum. Inte lätt att hitta snyggare och smidigare, och sambon skulle slippa tjata om att jag aldrig byter toalettpappersrulle (hållarna vi har nu är så sjukt dåliga att jag bara inte orkar). 🙂

 • ElleF skriver:

  1. Antingen Helix eller 1353-128.
  2. Vi håller på att flytta vårt kök intill vardagsrummet då dottern äntligen ska få ett eget rum. Så där kommer vi behöva nya handtag. Sen skulle troligen alla nära & kära bli glada eftersom vi aldrig (när vi bytte enbart luckorna i ”gamla” köket) lyckades med att komma överens om handtagen och man då har fått försöka få upp dem med fingrarna ?

 • Emelie skriver:

  1. Pitch knopp fick mig att riktigt gå igång, helt olik allt annat jag tidigare sett och jag tycker den var grymt snygg!
  2. Hade bytt ut handtagen i köket på min (förhoppningsvis) nya lägenhet som jag precis budat på. Bor i hyresrätt nu och efter att ha spanat på Hemmet i fyra år och längtat mer eller mindre hela livet efter en egen lägenhet ’på riktigt’ som man kan sätta tänderna i är jag nu väldigt nära! Drömlägenheten hade dock inte drömköket så det hade varit perfekt med lite nya knoppar.
  Håll tummarna för mig! 🙂

 • Lisa Ericsson skriver:

  Jag älskar handtagen lounge med svart läder. Borbi ett funkishus och dom skulle passa perfekt här.
  Om jag vann så skulle köket få sig en omgång. Har inte råd att byta allt just nu, men med nya handtag skulle det ändå kännas som nytt!

 • Therese skriver:

  Skålhandtagen, tycker alla skålhandtag är snygga, enkla och eleganta! Håller på att göra om mitt kök och dessa handtagen i antingen mässing eller svart hade passat perfekt i det nya köket!

 • Therese skriver:

  Skålhandtagen, tycker alla skålhandtag är snygga, enkla och eleganta! Håller på att göra om mitt kök och dessa handtagen i antingen mässing eller svart hade passat perfekt i det nya köket!

 • Nickan skriver:

  1)Dörrhandtag Koster mattborstad krom är min favorit för att den är så stilig och klassisk i modern tappning.
  2) Alla våra innerdörrar skulle behöva byta ut sina slitna fula fake mässingshandtag som inte är sköna att hålla i. Det skulle lyfta hela huset att bli med moderna, snygga och sköna dörrhandtag. En förnyelse som skulle göra stor skillnad!

 • Linn skriver:

  1) KNOPP DALBY i färgen polerad mässing.
  STILREN OCH ENKEL!
  2)Jag skulle byta alla knoppar i köket!
  För mig som bor i en hyresrätt och inte får göra vilka förändringar jag vill, kan ett par knoppar göra ett oerhört stort lyft.
  Genom att byta de befintliga knopparna som finns i mitt kök idag kan jag enkelt sätta t.b.x de gamla vid eventuell flytt för att sedan ta med mig mina nya knoppar till nästa bostad. Kanske de får en helt annan funktion då. Variationen kan vara oändlig!

 • Maria Andersson skriver:

  1. Jag tycker att handtagen i serien Helix har allt, stilrena, tidlösa men med attityd
  2. Jag har delat av mitt vardagsrum med en halvvägg som är skapad av IKEA-skåp som i sig är helt ok men de saknar något som sticker ut, något som bryter av och gör dom till en möbel. Ett handtag som tar för sig skulle göra denna vita trista vägg av skåp till en möbel som skulle pryda sin plats i rummet.

 • katharina skriver:

  1. Min favorit är utan tvekan Helix i matt svart. Sååå himla fina. Stilrena, enkla och snygga. Gärna handtagen i kombination med knoppen i samma färg.
  2. Vårt kök skulle utan tvekan få ett enormt lyft med nya handtag. Det skulle bli en helt ny stil i köket jämfört med hur det är idag. Vi har idag luckor helt utan handtag, och det kan ju säkert vara både jättebra och jättesnyggt om luckorna är tänkta att använda så – men i vårt fall är det bara väldigt opraktiskt – det blir kladdigt, och barnen kan inte öppna luckorna själva med sina små händer. Så nya handtag skulle både underlätta och försköna vår vardag massor!

 • Robert Johnsson skriver:

  1. Koster dörrhandtag i mattborstad krom. Handtag är som ett första handslag med huset. Detta stilrena dörrhandtag är skandinavisk perfektion.
  2. Vårt hus har idag dörrhandtag från helvetet. Inte bara är dem anskrämligt fula (storkoniska i gulbrun genomskinlig plast) utan dem är även obekväma att ta i. Hela huset hade fått ett lyft av att byta några dörrhandtag.

 • Emelie T skriver:

  Gillar verkligen Ring 157-33!
  Jag har fått ärva ett supervackert antikt skåp där ena lådan saknar handtag. I dagsläget pillar jag upp lådan med en slö morakniv vilket gör att den inte används i den mån man skulle önska.

 • Linda skriver:

  TJOHO!
  Jag faller som en fura för "handtag 1353" i polerad mässing lindat med brunt tärnsjöläder, tillsammans med en klassisk knopp Solliden -25 i polerad mässing. Dessa skulle verkligen pryda sin plats på vårt nybyggda "från golv till tak-skåp" i badrummet på nedre plan. Ett kombinerat linne-städ-gäst-mm skåp i tre sektioner, både dörrar, lådor och öppna hyllor. Byggt av lilla snickeriet i hemstaden och det är så himla fint! Bra tävling!

 • sara skriver:

  1. helix, en tuff variant på en klassisk look
  2. badrumsskåpen, skulle ge badrummet en mer trendig känsla och mig en mer spännande start på dagen!

 • Annika skriver:

  1. Loop läderhandtag i brunt läder och mässing – en liten men stilfull detalj som kan förändra ett helt rum.
  2. Har precis gjort om i sovrummet och har behållit vår gamla byrå som skulle behöva få nya handtag för att smälta in i sin nya miljö.

 • Helena skriver:

  1. Handtag 1353-96 svart tärnsjöläder förnicklad.
  2. Skulle passa perfekt i vårt nya kök.

 • Elin Åkesson skriver:

  1) Min favoritprodukt från Beslag Design är Loop Round (även handtagen). Mitt enkla svar på detta är att läder är en naturligt vacker produkt som blir lyxig med de olika polerade knapparna.
  2) Jag skulle uppdatera min ny-begagnade-antika sekretär som jag vill sätta min egen prägel på.

 • Clara Hammardahl skriver:

  Absolut något handtag nummer 1353-128 med brunt Tärnsjöläder. Underbara!
  Jag skulle vilka smycka mitt drömkök från Electrolux home med dessa godbitar.

 • Olivia skriver:

  1. Jag gillar handtag slim
  2. Jag skulle använda slim för att uppdatera vårt kök. Vad är smartare än att fästa handtagen på baksidan av skåpet? Skulle vi tröttna, eller om vi säljer, då kan nästa ägare byta handtag utan att byta hela luckan ??/

 • Sara Nilsson skriver:

  1.https://beslagdesign.se/produkter/137/1426/4189/handtag-1353-128-brunt-t%C3%A4rnsj%C3%B6l%C3%A4der-f%C3%B6rnicklad-l%C3%A4derlindat-brun/
  2. Jag skulle använda dessa handtag på luckorna i vår tvättstuga som vi renoverat själva och som skulle höjas av lite naturmaterial. Det skulle vara en fröjd att tvätta.

 • Hanna F skriver:

  Vi flyttar in i ett nybyggt Älvsbyhus och vill skapa vår egen stil genom att bl.a. byta ut alla handtag på inne- som ytterdörr, skåp och garderober. Så en bra början vore innerdörrhandtagen.
  Koster krom
  Sen skulle jag även köpt Brohult/skeppshult krom till köket.

 • A.S skriver:

  1. Min favorit är knoppen "Knopp 5320", tycker den är så snygg i sin enkelhet och skulle addera en gnutta nostalgi till skåpet jag tänker att den skulle få pryda.
  2. Är i slutklämmen av en badrumsrenovering i ett funkis hus, har precis upptäckt hur svårt det är att hitta snygga beslag och handtag som går både med tiden och huset i sig. Nya beslag som faktiskt matchar stilen jag försöker få fram skulle göra badrummet till en riktigt fridfull oas, där man kan njuta och hänga länge utan att störa sig på detaljer som inte passar in.

 • 1. Min favorit är knopp Bowl i svart, artikel nr 2544-11.
  2. Jag har precis målat om ett gammalt skoskåp (hemnes från ikea) i mörkgrått och letar just nu med ljus och lykta efter snygga knoppar att ha till. Jag trodde det skulle vara enkelt men icke! Hade jag vunnit presentkortet hade jag äntligen kunnat få mitt DIY-projekt komplett och sluppit störningsmomentet av att vara utan knoppar.. som är både ganska osmickrande och opraktiskt. Hoppas hoppas!!

 • Frida skriver:

  Handtag 1353 utan tvekan, den är precis som jag, enkel och tidlös men så självklar i sin uppenbarelse!
  Jag har äntligen flyttat tillbaka till min hemstad Göteborg. Köket osar dock 2005 med allt därtill. Skulle så gärna vilja sätta den sista touchen och min personliga prägel, med kvalitativa materialval och glimmande skönhet!

 • Henrik skriver:

  När min fru och jag flyttade in, gjorde vi ett typiskt kliniskt kök med högblanka luckor. Alla lådor har klickfunktion. Snyggt, enkelt och lättstädat.
  Nu dock, med två småttingar är det en olycka som ständigt är på väg att hända. Så fort de dundrar in i kökslådorna eller skåpen, far luckan/lådan ut/upp och välter knattarna antingen rätt ner i lådan eller så slår de huvudet mot kanten. Vi är så oroliga att något seriöst ska hända. Vi är konstant på vår vakt.
  Att sätta handtag och ta bort alla klickfunktioner skulle ta bort enorma orosmoment.
  Vad kunde vara bättre än otroligt stilrena, snygga och mjuka handtag i läder som https://beslagdesign.se/produkter/137/1451/3771/handtag-strap-96-lader:-brunt-massing-brunt-lader

 • Lisa skriver:

  1. Finns bara ett svar på den frågan: HANDTAG PITCH. Det mattsvarta handtaget talar till mitt hjärta!
  2. Vi behöver verkligen nya handtag till vårt kök, de vi har nu var en nödlösning redan för fem år sedan och då de är en modell som skruvas från insidan har vi inga hål i luckorna och kan välja vad vi vill och tänk att få skruva dit nya! Det vore en dröm!

 • Jessica Högdahl skriver:

  1. Kastrup, hur har man kunnat leva utan dessa handtag?! 🙂
  2. Jag skulle byta handtagen på våra dörrar. Det skulle göra så stor skillnad, just nu har vi några billiga riktigt dåliga handtag.

 • 1. Min favorit är Loop strap krokarna just för att de är något mer än "bara" en krok. Jag tycker dom är fina bara som dom är och blir därför det lilla extra till den övriga inredningen.
  2. Jag skulle förändra vår hall! Den är idag helt vit och tråkig men med mycket potential! Jag hade börjat sätta Loop krokarna på en av väggarna men jag skulle också vilja byta handtagen på garderobsdörrarna, gärna till dessa https://beslagdesign.se/produkter/145/1726/4716/handtag-helix-224-mattsvart/.
  Det skulle verkligen bli en helt annan hall!

 • Anna Myhre skriver:

  Lounge lädersvept, svart i rostfritt stål. Så läckra!
  Hej!
  Jag bor i en Bo klok-lägenhet som är byggd tidigt 2000-tal. Har ett ganska tråkigt vitt standardkök med lika tråkiga handtag. Finns liksom ingen själ i det. Det jag kan göra som hyresgäst, utan att måla om köksluckorna, är ju att byta ut handtagen. Detta skulle ge köket ett rejält uppsving 🙂 Har tyckt om dessa handtag i flera år, sen först jag la blicken på dom.

 • Madeleine skriver:

  2. ”Handtag, famntag,klapp eller kyss?” Självvvklart ”Brohult-m, så superläckra!
  2. Mina köksluckor hade fått sig en touch av handtagen Brohult – vilket lyft?

 • Madde skriver:

  1. Handtag Loop Round-128 natur läder/svart Är en klar favorit!
  2. Jag skulle gärna uppdatera mina garderober i hallen med detta handtaget!!

 • Sara D skriver:

  Jag älskar enkelheten i knopp 2078, polerad mässing. Att de sedan skulle passa toppen till mina köksluckor som jag håller på och målar ljusgråa är ingen slump 😉

 • Ellen skriver:

  1) Handtag SS-A-128 rostfritt/läderlidemndat svart
  2) jag bor i hyresrätt och ska få nya luckor till köket men tyvärr var de valbara handtagen inte i min smak någon av dem så dem hade jag gärna bytt ut

 • Emma T skriver:

  Vårt kök satte vi in för lite mer än elva år sedan. Där och då hittade vi inga handtag vi riktigt trodde på i längden så vi valde en variant som fästes över luckans kant för att inte behöva borra i lådfronten. Dessa handtag har gjort hål på kläder gång på gång eftersom de sticker ut en bit och är vassa…
  Nu har min man börjat prata om att byta kök, men miljövännerna i mig säger att det inte känns riktigt rätt så kanske kan jag övertala honom att behålla ett par år till om vi får upp nya handtag?
  Royal delux är min absoluta favorit. Så himla fina!

 • Kristina Ek skriver:

  1. Knopp pitch, 309110-11, gn som sticker ut.
  2. Projekt uppdatering av vardagsrum pågår här hemma och har gjort ett tag, vi fastnade nämligen i det här med att hitta en Tv-bänk. Lång historia men den har landat i att just nu pågår en förvandling av att ett äldre möblemang ( 60-tal ) ska få sig en uppdatering, möblen i sig var utjänt i sin nuvarande form med slitage och lite hack i trät på sina ställen. Den ska få ny färg, samma som väggen, matt grå,där tv:n nu ska få bli en del av en tavelvägg. Den gamla sockeln på möbemanget tar vi bort och i stället ska den få ben i svart som jag beställer via en hemsida. Två av dörrarna får infällt rotting så högtalare kan gömmas i skåpet. Ja, å så smyckar vi den med fina beslag såklart! DIY- One of a kind!

 • emmap skriver:

  1. HANDTAG LOUNGE, LÄDERSVEPT, är en av mina många favoriter från Beslag Design med sin kombination av matt stål tillsammans med läder.
  2. Vi ska bygga nytt hus och det är många val man ska ta men ett säkert val är handtag och andra detaljer från Beslag Design och just Lounge som jag nämnde skulle passa perfekt i vårt kök. Helheten av huset ska kännas nordisk med en gedigen känsla av natur och rena detaljer.

 • Louise skriver:

  1. HANDTAG 1353 – ett handtag som lyfter ett rum och är helt tidlöst.
  2. Vi ska snart renovera vårt kök och kommer välja ett klassiskt vitt från Ikea. Handtagen skulle lyfta köket och göra det mer personligt.

 • 1. Det rostfria handtaget 1020.
  Älskar det stilrena men ändå med en design som inte är exakt som alla andra.
  2. Skulle bytt handtag på vårt stora skåp i badrummet. Ett handtag har gått sönder och det ser eländigt ut. Plus att handtagen är fula.
  Nya skulle göra så stor skillnad!

 • Mary skriver:

  1) Knopp Solliden-25 förnicklad mässing. För att det är en lyxig knopp med retrokänsla och toppkvalité rakt igenom.
  2) Jag skulle uppdatera alla beslag till våra 50-tals köksluckor. Det skulle ge köket en värdig makeover med liten insats. Jag tror på hållbarhet och vill satsa på klassiska val med bra kvalitet som kan leva med huset en lång tid framöver.

 • Eliisan skriver:

  1)
  Nu är det just precis den produkt som visas på bilden som är mina favorit! För ett tag sedan fick jag ett nyhetsbrev där en av de första bilderna var av Handtag Helix-229 med bricka, mässing – och jag blev hopplöst kär direkt!
  Brukar rensa ut bland nyhetsbreven men just det här var jag tvungen att spara, har nog aldrig sett någon produkt som gjort mig så lyrisk! Till detta då givetvis också Knopp Helix mässing – rena drömmen tillsammans!
  2.)
  Sedan vi renoverade vårt kök har det gått 20 långa år.
  Dessa år har förstås både på oss och köket satt sina spår.
  Att förnya och förbättra utseendet på paret i huset är nog dessvärre ej så lätt.
  Men till att förbättra och förändra något i köksinredningen
  finns det nog några enkla och inte alltför komplicerade sätt.
  När köket skulle inredas var tiden knapp och helrenovering av det gamla huset hade på pengarna satt sprätt.
  Att hitta snygga, funktionella och samtidigt ej för
  kostsamma handtag och knoppar var ej så lätt.
  Lösningen blev väl okej och har varit bra,
  men nu jag väldigt gärna något annat vill ha!
  Med handtag och knoppar av blänkande, glänsande, vacker mässing på skåp och lådor – köket en helt ny,
  fräsch och toppensnygg design skulle få!
  Tänk vad det strävsamma paret i huset
  så fantastiskt bra av det helt perfekta
  resultatet dessutom kommer att må!

 • Birgitta skriver:

  1. Pitch knopp
  2. Känslan att skåp och låda med denna knopp
  få greppa
  Nu kan jag allt beslagsletande äntligen släppa

 • Jonas skriver:

  1. Jag tycker att Loop round handtagen i svart är väldigt läckra med sin följsamma och runda design.
  2. Efter alla dessa år med standard-handtag på garderober så skulle det vara så skönt med nya fräscha till mina nyinköpta i sovrummet. Mitt sovrum skulle få en mycket mer mjukare och mysigare känsla, precis så som man vill ha det i ett sovrum.

 • Maria V skriver:

  1. Handtagen är min favoritprodukt från Beslag Design. Deras handtag finns i olika varianter, färger och former. Det finns en bred variation och de passar i både nya "moderna" trender som gamla klassiska. Skulle jag välja ett handtag som personlig favorit skulle det vara Helix-128 rostfri look.
  2. Jag skulle sätta in Helix-128 rostfri look i köket. Jag tänker mig att det skulle bryta av det något lantliga köket med lite rå känsla. Det skulle lyfta vårt kök enormt samt spara oss och miljön en helt ny renovering.

 • Emma F skriver:

  1. Polerad mässing handtag 1353 med en enkelhet, snygga och kvalité som håller många år.
  2. Piffade till badrummet för ett tag sedan, köpte nytt duschdraperi, matta, handdukar, tvålpump/ tandborstglas mm. Detta i mässing och grönt. Badrummet fick ett oroligt lyft, enligt mig. När min kära make kommer hem är hans kommentar "har Kadaffi flyttat in"? Med denna underbara tävling fick jag nu iden att även byta handtagen på badrumslåsorna och självklart då till mässing. Skulle bli så fint och kännas som ett nytt badrum. Tror i ärlighetens namn att även maken skulle gilla det, för vem vill inte förnya sig!?
  Trevlig måndag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.