Annons

Stylingknep: Stilleben på runda soffbord

När vi köpte vårt runda soffbord hade jag först lite problem med hur jag skulle styla det. Eftersom fler verkar ha svårt att få till stilleben på runda bordsskivor tänkte jag dela med mig av ett bra knep jag själv fick. Nämligen att inte centrera en ensam blomvas på mitten av bordsytan utan istället tänka på den runda cirkeln i mindre tårtbitar och jobba med olika höjder och former som en nedåtgående spiral i dem. Exempelvis från höjden på en blombukett, ner till till en lite lägre trave böcker eller tidningar, ner till några låga ljuslyktor ner till ett fat. Med det tankeknepet undviker man enkelt den ensamma känslan som lätt uppstår när man bara ställer en sak på mitten av ett stort runt bord. Dagens tips!
Illustration: Molly för Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Ah! Tack för bra tips! Har också runt bord, men jag har en fyrkantig bricka som jag ställer ”grejerna i”. Blir ibland bra & i land inte ?

 • Anna skriver:

  Tack för tipset!

 • Angelica skriver:

  Vilket soffbord har ni?

 • Martin skriver:

  Tack, Frida! Vi har också ett runt glasbord från Norrgavel och det är inte det lättaste. Flera gånger har jag faktiskt undrat om du fått till det på något sätt ?

 • Carin skriver:

  aah vilken bra illustration och idé! Detta ska testas imorgon. Fast kanske med tre tårtbitar, så måste man väl få göra?

 • Emma skriver:

  Hade man inte kunnat få göra ett litet önskemål? Jag har dels svårt för att bestämma mig, men även tycker jag inte att jag får till det riktigt med min väggklocka i vardagsrummet över tvn. Det är så svårt. Självklart behöver den inte sitta där, men det hade varit roligt med en illustration om du lyckats koka ihop nått, eller har några bra tips. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.