Annons

Hemnetgodis: Kastellgatan

Kolla in den här pärlan som ligger ute till salu via Alvhem mäkleri, på adressen Kastellgatan 7 i Göteborg (Linné). Näst högst upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp. Genomgående fräscha golv och fungerande kakelugnar. Dessutom fylld med fina skandinaviska designmöbler. Värt en titt. Alla bilder hittar du här!

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Vilken magisk lgh! Föll pladask för valet av konst, har kala väggar och tycker det är sjukt svårt – framförallt om man inte är kunnig och går på liten budget! Var köper man? Vad söker man på? Hur matchar man? Osv! Önskar ett inlägg om detta! Så trött på massproducerade posters som man ser överallt! Tack på förhand och heja dig och din blogg!

 • Lovisa skriver:

  Jag är inte alls lagd åt det minimalistiska hållet när det gäller inredning, men stylingen i denna lägenhet och det rena avskalade intrycket ger en skön harmonisk känsla. Härligt!

 • Maria skriver:

  Så fin lägenhet! Vet du vad det är för skoställ/hyllor i hallen?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.