Annons

Happy Frida(y)!


Det var längsedan jag gick in för en fredag som jag har gjort för den här. Igår hade jag nämligen en stor deadline till mitt förlag så från och med idag väntar två veckors återhämtning medan min redaktör korrläser texten och kommer med feedback. Så skönt! Känns nästan likadant som när man hade haft en tenta och fick lite luft innan nästa moment tog vid. Jag firar på bloggvis med fredagsblommor och prick alla ostar jag gillar på en charkbricka till kvällens middag. Because I’m worth it som de säger. Gillar också att det är säsong för tulpaner nu. Det räcker ju att köpa tre långa och lite skirt emellan stället för en maffig jättebukett för samma effekt. Glad fredag till er!

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline Flindt skriver:

  Grattis till inlämningen eller hur man sager på svenska?!:-)
  Språket efter ett halv liv i DK är inte vad det borde.
  Ha en ljuvlig helg kära Frida,
  Kram Caroline

 • Starkt jobbat Frida, och franska tulpaner är ju bara så himla fina!
  Önskar Dig en härlig helg!
  Kram Anette

 • Whoooop! Heja dig! Stora applåder härifrån.
  Sköt om dig.
  Kram K

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.