Annons

Get the look: Arsenalsgatan

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks
 
Varifrån kommer möblerna och detaljerna som syns i bild från lägenheten som är till salu på Arsenalsgatan? Jag har letat reda på de bärande detaljerna i stylingen och gjort ett kollage med adlinks till inköpsställen. Fåtöljerna är vintage men finns att köpa nya på Rum21. Hoppas att detta kan vara till hjälp!
Taklampa Rum21 / Soffa Ellos / Matta Ellos / Soffbord Ellos / Kruka DBKD Ellos / Liten mjölkkanna keramik Royaldesign / Sammetskuddar i soffan grågrön och beige från Ellos Conscious collection / Tavla Absolut Art / Keramikfat Rum21 / Handtag (Brohult) Beslagdesign Rum21 / Kökshandduk linne Ellos / Skärbräda Ellos / Vägglampa Rum21 / Stol Ellos / Matbord Confident living

Kommentarer

  • Annette skriver:

    Hej,
    Gillar din sida, så mycket kul och bra information. Förstår bara inte hur du hinner, måste ju ta massor med tid…
    Kanske en konstig fråga, men jag undrar hur du gör kollage, i vilket program. Jag gör på lite olika sätt, men kan inte lägga bilderna på varandra så snyggt. Oftast har ju bilden en vit platta.
    Tack på förhand,
    Annette

  • Thonet skriver:

    Är inte stolarna Thonetstolar?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.