Annons

Min födelsedagspresent till mig själv


Ser du vad som står på bänken i köket? Ni som har hängt med mig i bloggen ett tag vet hur länge jag har önskat mig en brödrost från Dualit. Det må vara onyttigt med vitt bröd, men det finns få saker som doftar eller smakar så gott en helgmorgon som några skivor nyrostad franska med ost och apelsinmarmelad. Just därför kunde jag inte låta bli att slå till när jag passerade en butik som skyltade om ”Flytt-REA” och skådade en blänkande Dualit på en hylla därinne. En tvåa dessutom, precis som jag velat ha. Det var knökfullt med folk men jag stegade iskallt fram med siktet inställt på brödrostarnas rolls royce. Två minuter senare hade jag betalat och stod ute på gatan igen med bultande hjärta och en jättestor påse i famnen. Okej, det är en vecka kvar tills jag fyller år. Men, detta är min födelsedagspresent till mig själv i år. Att njuta av på helgerna, så länge jag lever. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Så härligt med sådant man tänkt på länge! Och vet du vad – det går utmärkt att rosta surdegsbröd! Jag vet inte riktigt varför jag inte tänkt på det innan – ingen världsrevolutionerande upptäckt direkt – men sedan några år rostar jag alltid min morgonmacka. Jag får mitt bröd uppskuret på bageriet så då kan jag få riktigt tunna skivor som passar rosten. Ha en fin helg, Frida!

 • Eva skriver:

  Gillar att du köper sådant du längtat länge efter. Unnar sig det!

 • Hannah skriver:

  Grattis i förskott! Håller med ovanstående, kul att du unnar dig! Har för mig att du också har boken bröd,bröd,bröd? Där i finns iallafall ett recept på rostbröd som tar det ljusa brödet till en helt ny rostningsnivå!

 • Irene skriver:

  Så flott at du sier at du skal nyte den så lenge du lever! Mitt handlemønster endret seg etter at jeg begynte å tenke at alle kjøp skulle vare livet ut. Dette tenker jeg selv når det gjelder klær, og det er utrolig hvor mange kjøp man slipper å foreta seg med den tankegangen! Flott brødrister du kommer til å ha glede av lenge!

 • Anna-Maria skriver:

  Bra köp & grattis i förskott! Jag har knappt 2 veckor till min dag. Vet inte riktigt vad jag ska förära mig med men det lutar åt ett par rosa skor ☺️

 • Elisabeth skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg om snygga kökssoffor? Är småsugen på att köpa tre y-stolar som ska matchas med en kökssoffa men det är ju skotsvårt att hitta en snygg kökssoffa.

 • Mikaela skriver:

  Grattis i förskott, tror nog de var ett bra köp du gjorde 😉

 • Anna skriver:

  Grattis! Hoppas att ditt köp blir lyckat. (Har tyvärr dåliga erfarenheter av Dualit brödrostar, returnerat 3 p ga VÄLDIGT ojämn rostning och känner andra med liknande erfarenheter)

 • tina skriver:

  Grattis till köpet….vi rostar bröd för glatta livet med vår dualit brödrost…jättenöjda!
  kram och trevlig helg!
  tina

 • Malin K skriver:

  Underbart!! Vilken apelsinmarmelad är din favorit?

 • Maria S skriver:

  Har haft en Dualit för fyra skivor i 5-10 år någonting och är jättenöjd! En superbra grej är också att man kan beställa reservdelar om någon del går sönder/blir ful. Vår brödrost ramlade i golvet och fick ett fult märke på framsidan. Beställde då nya "paneler" som vi skruvade på och sedan var den som ny igen!

 • Maria skriver:

  Tänkte när jag såg inlägget att det inte alls är ett bra köp. Vi har en som vi har fått byta element på vid två tillfällen och de kostar 1000 kr styck. Men sen kom jag på att vi haft den i 25 år och då har den ju faktiskt varit värd pengarna.

 • Marie skriver:

  Vad fin! Bröd behöver dock inte vara onyttigt, finns massor med fröbröd etc. som går utmärkt att rosta. Kolla in 56kilo för massor med recept. Även Nilla’s kitchen har mycket att välja på!

 • Carin skriver:

  Vilken skönhet!
  Får jag tipsa om Pågens Kornelle som ett nyttigare alternativ att stoppa i rosten? Blir riktigt gott! (Varför jag helt plötsligt unnar mig rostat bröd varje morgon)

 • Anonym skriver:

  Grattis i förskott! 🙂

 • A-mamman skriver:

  Jag var tvungen att kolla vad en sådan kostar men ojojoj, sjukt dyrt ju. Men den kan förstås göra allt man önskar enligt produktinformationen, för att inte tala om att den "klarar av att rosta frallor". Underbart, vilken brödrost 🙂
  /Häcklar annonsen om produkten, inte dig

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.