Annons

Veckans söndagssummering v 52 – 2017

Första dagen på 2018 bjuder jag på den sista söndagssummeringen från 2017. Nej, det är inte söndag i ordets rätta mening – men jag tänkte att denna röda Nyårsdag ändå får betraktas som sådan. Här kommer ett svep med inredningsnyheterna från vecka 52!
H&M Home har släppt nya bilder stylade av Lotta Agaton. Magiska miljöer som lyfter de anonyma produkterna. Art Direction Therese Sennerholt och foto Heidi Lerkenfeldt. 

Nederländska Puik släpper en ny galge, ”Loop”, i samarbete med designern Lex Pott. 

Himla har släppt sin sin nya katalog inför SS18. Deras signaturfärg för säsongen är rött men det är ändå de neutrala som synts mest i sociala medier.
Notiser
H&M lanserar ytterligare ett nytt varumärke, ”/Nyden” .
– Elin Frendberg slutar som VD på Moderådet (för att börja jobba inom H&M-koncernen) och Swedish Fashion Council hämtar ny VD från BACK
– IKEA förlänger sin pop-up butik i centrala Stockholm
Wallenstam ombildar ytterligare tre bostadsrättsföreningar till hyresrätter pga den oroliga bostadsmarknaden
– Och Pella Hedeby och Amelia Widell slutar att inredningsblogga 2018. Snyft!

Guy Degrenne och Philippe Starck tagit fram nya bestick och köksredskap
Årets upplaga av Jukkasjärvis ishotell står klart och säsongens rum och konstverk har presenterats. Min favorit? Art suite – Last Fabergé Egg av Tomasz Czajkowski & Eryk Marks. Inte helt olik stuckaturen i veckans mest ombloggade hem till salu. Ett tingshus från 1903. Vilket HUS va? Med det önskar jag en fin start på 2018!
Foto: Heidi Lerkenfeldt / Puit / Himla / Ice hotel  / Blokk Fastighetspartner

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  Utan att ha någon som helst aning om vart Krylbo ligger blir man ju ändå lite sugen på att flytta. Uppenbarligen får man rätt mycket för pengarna på orten…

 • Anna-Maria skriver:

  Ja det där tingshuset ser helt magiskt ut! Jag undrade direkt om interiören följer med , så vackra armaturer! Och sen såg jag driftskostnaden/ år ??

 • Drömhus! Dags att börja spara 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.